Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

47η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

 

            Η  ΖΩΗ  ΚΑΝΕΙ  ΚΥΚΛΟΥΣ

Τώρα :

 

Εκδόθηκε χθες το βράδυ η απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη για την απαγόρευση όλων των συναθροίσεων σε όλη την Ελλάδα, ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, η οποία προβλέπει πρόστιμα μέχρι και 5.000 ευρώ για όσους την παραβιάσουν, ανεξαιρέτως, είτε ως διοργανωτές, είτε ως συμμετέχοντες σε οποιαδήποτε συνάθροιση, άνω των τεσσάρων ατόμων.

  Η απαγόρευση ισχύει από τις 6 το πρωί σήμερα Σάββατο , 15 Νοεμβρίου, έως την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ. 

  Mε Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 06:00 ώρα της 15ης Νοεμβρίου έως και την 21:00 ώρα της 18ης Νοεμβρίου 2020.

Τότε : 

 «Απεφασίσαμεν και διατάσσομεν Απαγορεύομεν

  • Τας εν υπαίθρω συγκεντρώσεις άνω των πέντε ατόμων.
  • Τας εν κλειστώ χώρω συγκεντρώσεις πλην των δημοσίων θεαμάτων.
  • Την καθ’ οιονδήποτε τρόπον άσκησιν αντεθνικής προπαγάνδας.
  • Την προσωρινήν περίθαλψιν κατ’ οίκον προσώπων μην ενοικούντων μετά της οικογενείας ήτις παρέχει την περίθαλψιν, εάν τούτο δεν δηλωθή εντός δύο ωρών εις την οικείαν Αστυνομικήν Αρχήν.
  • Την κατοχήν, εγκατάστασιν και λειτουργίαν ερασιτεχνικών ραδιοφωνικών σταθμών και παντός μέσου ανταποκρίσεων και διαβιβάσεων…

Οι παραβάται της παρούσης θα παραπέμπτωνται εις το Έκτακτον Στρατοδικείον. Αγγελής Οδυσσεύς Αντιστράτηγος – Αρχηγός ΓΕΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: