Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΣ




ΑΠΟ: http://www.goodnet.gr/


Κλοπή στο υποκατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στον Φουρφουρά


1/12/09


Κλοπή με "κινηματογραφικό τρόπο" σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα στο Φουρφουρά του δήμου Κουρητών.
Άγνωστοι δράστες έκλεψαν αρχικά ένα μηχάνημα (τσάπα) από το δήμο, πήγαν στα Πλατάνια, όπου δεν αποκλείεται να έκαναν δοκιμές στη χρήση του, και στη συνέχεια επέστρεψαν στο Φουρφουρά. Εκεί, έσπασαν τη τζαμαρία του υποκαταστήματος της τράπεζας, και με τη βοήθεια του μηχανήματος, αφαίρεσαν με τη χρήση ιμάντα το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ζυγίζει περισσότερο από έναν τόνο.
Φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, παράτησαν το δημοτικό μηχάνημα μπροστά από την τράπεζα και εξαφανίστηκαν. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικές δυνάμεις βρήκαν σε ορεινή περιοχή το χρηματοκιβώτιο και δύο Ι.Χ. φορτηγά καμένα. Οι δράστες είχαν φροντίσει πρώτα να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο και να αφαιρέσουν τα χρηματικό ποσό, που για την ώρα είναι άγνωστο.
Εκτιμάται ότι οι δράστες γνώριζαν ότι στην τράπεζα υπήρχαν πολλά χρήματα, που προορίζονταν για τις πληρωμές των αγροτικών συντάξεων της περιοχής την 1η Δεκεμβρίου.
Αγανακτισμένος από το έλλειμμα ασφάλειας των πολιτών εμφανίζεται ο δήμαρχος Κουρητών, Στέφανος Σημαντήρας. Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: