Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ RANGERS


http://www.ksm.gr/%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%b9-rangers-%ce%b5%ce%ba%ce%bf%cf%86-%ce%b4%ce%b1%cf%80%ce%bd%ce%b4%cf%86%ce%ba/ 

Ο Σαμαράς είναι «πνευματικό» και «πολιτικό» παιδί του Βαγγέλα του Αβέρωφ. Επί Αβέρωφ αρχηγού της Ν.Δ. είχαν ιδρυθεί οι ακροδεξιές και παρακρατικές οργανώσεις της νεολαίας της Ν.Δ. «Κένταυροι» και «Rangers» με δράση κυρίως στην Μεσσηνία και την Λακωνία. Ηγετικό ρόλο στις οργανώσεις αυτές είχε και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ο σημερινός Δήμαρχος Πειραιά, ξάδελφος του Χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου, όπως και ο Μ. Μανωλάκος (φαρμακοποιός, πολιτευτής και χουντοβασιλικός).


Στις 8 Γενάρη 1991 ο εκπαιδευτικός Νίκος Τεμπονέρας Δολοφονήθηκε από τον Ιωάννη Καλαμπόκα, δημοτικό σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα και πρόεδρο της τοπικής ΟΝΝΕΔ. Ο Καλαμπόκας ηγούταν των ομάδων «Κένταυροι» και «Rangers» της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες, εμφανιζόμενες ως «ομάδες αγανακτισμένων πολιτών», και επιχειρούσαν να ανακαταλάβουν τα σχολεία που τελούσαν υπό κατάληψη.

Σήμερα Ο Σαμαράς και ο Μπαλτάκος δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα φαινόμενα.

Και κάτι για τα υπόλοιπα του ΠΑΣΟΚ : «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: