Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

http://www.newsbomb.gr/fakelos-ygeia/story/431455/axiologisi-giatron-kai-nosileyton-mia-akomi-aformi-gia-apolyseis


Ένα ακόμη crash test περιμένει σε λίγο καιρό τους γιατρούς και νοσηλευτές σε όλη την χώρα, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Υγείας «κλείνει ήδη το μάτι» στο επόμενο βήμα της διαθεσιμότητας, που ονομάζεται αξιολόγηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αξιολόγηση σε γιατρούς του ΕΣΥ, του ΠΕΔΥ αλλά και σε νοσηλευτές, θα ξεκινήσει προς το καλοκαίρι, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, και το βήμα αυτό, θα αποτελέσει μία καλή δικαιολογία για μαζικές απολύσεις στον πολύπαθο χώρο της υγείας, ο οποίος είναι γεγονός ότι έχει ταλανιστεί σφόδρα από τον μνημονιακότερο ίσως υπουργό της κυβέρνησης- όπως έχει χαρακτηριστεί- κ. Άδωνι Γεωργιάδη.



Διότι εάν τα κριτήρια για την αξιολόγηση των γιατρών όπως ακούγεται είναι πόσα γενόσημα συνταγογραφούνται, τι πληρότητες εμφανίζουν οι δομές και οι Κλινικές και πόσα έσοδα φέρνει ο ιατρικός κόσμος, τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η αξιολόγηση δεν αποτελεί παρά μία καλή αφορμή για έξοδο από το σύστημα πολλών εργαζομένων.







Read more: http://www.onmed.gr/ygeia-politiki/311464/axiologisi-giatron-kai-nosileuton-mia-akomi-aformi-gia-apoluseis/#ixzz2yfTUDDwM

Δεν υπάρχουν σχόλια: