Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ



Δεν έχω καταλάβει τίποτα ( που θα έλεγε και ο Μανώλης Καψής ). Αύριο αρχίζω το κάπνισμα; Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τίποτα!

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ

ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΚΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΣΚΩΤΑ. ΤΟ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΕΡΕΣ 1991. ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ Ο ΣΙΦΑΚΑΚΗΣ.

Ο ΜΑΜΑΝΕΑΣ καταδικάστηκε σε άλλη περίπτωση για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι Αξιότιμοι Σιφακάκης και Γρυλλάκης ( όχι ο Στρατηγός ) για «προστασία» νυκτερινών κέντρων.

Δείτε όμως σ’ αυτή την δίκη ποιους είχαν αυτά τα καλόπεδα υπερασπιστές:

Αθώοι Γρυλλάκης Μαμανέας
ΑΘΗΝΑ, 25.-
ΤΟ τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών αθώωσε το γνωστό πρώην σωματοφύλακα του Γ. Κοσκωτά, Βασ. Μαμανέα και τον επίσης γνωστό στρατηγό εν αποστρατεία Νίκο Γρυλλάκη που κατηγορούνταν για ψευδορκία ο πρώτος και για ηθική αυτουργία στο αδίκημα και ο δεύτερος.
Το αδίκημα της ψευδορκίας, σύμφωνα με την κατηγορία, ο Μαμανέας το είχε διαπράξει κατά την εξέτασή του ως μάρτυρας στο Ειδικό Δικαστήριο στη δίκη του σκανδάλου της Τράπεζας Κρήτης. Είχε μεταξύ άλλων καταθέσει όπως είναι γνωστό, ότι είδε το φίλο, του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, Γεώργιο Λούβαρη, να παραλαμβάνει από άνδρες του Γιώργου Κοσκωτά ένα κουτί από "πάμπερς" γεμάτο πεντοχίλιαρα.
Αργότερα, τον Οκτώβριο του 1993 όμως, από τις φυλακές Κορυδαλλού που κρατείται μετά την καταδίκη του σε 10ετή κάθειρξη για ναρκωτικά, έστειλε επιστολή στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" με την οποία ανακαλούσε όλα όσα είχε πει τόσο στο Ειδικό Δικαστήριο περί "πάμπερς" κ.λ.π., όσο επίσης, στον εφέτη - ειδικό ανακριτή κ. Σκαρλάτο, καθώς και στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.
Υποστήριζε ειδικότερα, με την επιστολή του ότι η κατάθεσή του στη δίκη του Ειδικού Δικαστηρίου, είχε υπαγορευθεί από τον στρατηγό Γρυλλάκη και ακόμα ότι για το θέμα αυτό τον είχαν συμβουλεύσει σχετικά οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κύριοι Κατσαρός και Μπρατάκος.
Για το θέμα της δημοσίευσης της επιστολής αυτής, είχε διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση η οποία ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια σχηματίσθηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδορκία κατά του Μαμανέα και για ηθική αυτουργία κατά του Γρυλλάκη.
Μάρτυρες - βουλευτές
Χθες, με την έναρξη της δίκης το τριμελές πλημμελειοδικείο, ο Μαμανέας δήλωσε ότι όσα είχε καταθέσει στο Ειδικό Δικαστήριο, αλλά και στην προανάκριση και ανάκριση για την υπόθεση του σκανδάλου Κοσκωτά είναι αλήθεια.
Μάρτυρες του κατηγορητηρίου εξετάσθηκαν στο δικαστήριο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κύριοι Νικόλαος Κατσαρός, Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος, Αγγελος Μπρατάκος, Γεώργιος Καρατζαφέρης, Αλέξανδρος Παπαδόγγονας, καθώς επίσης και οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Ρίζος και Πέτρος Κασιμάτης.
Ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Ρίζος, είπε στην κατάθεσή του ότι δύο μήνες πριν είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" συνέντευξη του Μαμανέα, χωρίς όμως να δηλώνεται η ταυτότητά του και τα είχε πει όλα όσα είπε και στο Ειδικό Δικαστήριο αργότερα και ότι δεν είχαν αυτά διαψευσθεί.
Ο κ. Κατσαρός στην κατάθεσή του, εξάλλου, είπε δύο μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ του είχε εκμυστηρευθεί ότι κάτι ετοίμαζαν στις φυλακές με τον Μαμανέα.
Επίσης, ο βουλευτής κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, είπε ότι είχε πληροφορίες ότι στις φυλακές ο Μαμανέας, ετοίμαζε την ανάκληση όσων είχε πει στο Ειδικό Δικαστήριο και τούτο για να συκοφαντηθούν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και να διευκολυνθεί έτσι το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.
Στην απολογία του ο κ. Γρυλλάκης είπε ότι δεν γνώριζε καθόλου στην αρχή τον Μαμανέα και όταν αυτόν τον γνώρισε αργότερα και μετά τη δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο. Ο Μαμανέας, εξάλλου, επανέλαβε και πάλι ότι όσα είπε πει στο Ειδικό Δικαστήριο είναι αλήθεια και το δικαστήριο ύστερα από σχετική πρόταση του εισαγγελέα έκρινε και τους δύο αθώους.

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ




Τι είπε ο άνθρωπος και το επαναλαμβάνουν τα παπαγαλάκια στα ΜΜΕ; Είναι αφελής, μαλάκας, εξυπνάκιας, κουτοπόνηρος ή με μια λέξη δεξιός που λέει και ο Αντώνης ο καφετζής του χωριού μου;


Είπε τα εξής ωραία:


Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπία, Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Μιχαλολιάκος: Να δώσει τα ονόματα και να απαλλαγεί
Να κληθεί ο Χριστοφοράκος να δώσει ονόματα και σε αντάλλαγμα να απαλλαχθεί από ποινικές ευθύνες, σε μια προσπάθεια να λυτρωθεί το πολιτικό σύστημα προτείνει ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.


Δηλαδή να του δώσει χάρη ο Καραμανλής και ο Χριστοφοράκος να καταδώσει δεξιούς πολιτικούς που έχει δωροδοκήσει; Αμ’ δε. Θα του δώσει χάρη γιά να καταδώσει μόνο τους ΠΑΣΟΚους όπως έκανε στο πρόσφατο παρελθόν με τον Τσουκάτο, όταν νόμιζε ότι θα είχε πλήρη κάλυψη από την δεξιά και την ανεξάρτητη δικαιοσύνη της.

Για ηλίθιους μας περνάτε;

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ



ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ
Σοβαρές αντιδράσεις από την οικογένεια Χορευτάκη και καταγγελίες για προσπάθεια αποσιώπησης της δίκης
Ερωτηματικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση την όλη διαδικασία

Η αναίτια δολοφονία του παιδιού μας, έγινε αφορμή να αποκαλυφθούν τα εγκλήματα του αποφυλακιστικού συστήματος και το πλέγμα ατιμωρησίας που προστατεύει ακόμη και ειδεχθείς δολοφόνους. Σε αντίθεση με κάποιους μικροπαραβάτες που μη έχοντας «κάλυψη» πληρώνουν δυσανάλογα. Πως μπορεί να ξεχαστεί ότι την ώρα που ο ισοβίτης δολοφόνος Ζαχαρίας Λαγουδάκης αποφυλακιζόταν σκανδαλωδώς (Γενάρης 2008), χωρίς κανείς να τον έχει δει, καθώς ουδέποτε μέχρι τώρα δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του, φυλακιζόταν χωρίς ουσιαστικό λόγο η Εύη Τσέκου (υπόθεση Ζαχόπουλου), σιδηροδέσμια και κατ’ εξευτελισμένη. Άραγε για ποιών την προστασία θεσπίστηκαν τα προσωπικά δεδομένα;

ΑΦΕΝΤΗΣ ΛΑΟΣ



ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "BIG FISH" ΤΟΥ «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ» ΤΗΣ 21/6/2009

Μήπως τελικά ο περίφημος «λαός που αηδίασε από τους πολιτικούς» δεν είναι και τόσο διαφορετικός από αυτούς;

Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ «ΑΘΩΟΥ ΛΑΟΥ» που «σιχάθηκε την πολιτική και αισθάνεται απογοητευμένος» είναι ευρέως διαδεδομένη και βολική. Χρησιμοποιείται δε το «Δελφινάριο» και τις επιθεωρήσεις μέχρι τις πολιτικές αναλύσεις των καναλιών, αφού αποτελεί μιας πρώτης τάξεως κολακεία για τους «πελάτες» τους. Και ως γνωστόν, όταν πουλάς κάτι, αναγκαστικά υιοθετείς τη γραμμή ότι «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». Με τον τρόπο αυτό ο «πελάτης – λαός» μπορεί να αισθάνεται αθώος και να ρίξει κατά την προσφιλή του τακτική τις ευθύνες για όλες τις κακοδαιμονίες του στους άλλους, κρατώντας για τον εαυτόν του τον ρόλο του ηθικού βράχου. Λες και δεν πρόκειται για τους ίδιους που θα κάνουν την χρήση της διαφθοράς ( που κατά τα άλλα τόσο τους αηδιάζει ) για να νομιμοποιήσουν με την πρώτη ευκαιρία το αυθαίρετο τερατούργημά τους. Αυτούς που θα απαιτήσουν επιστροφή στην ηθική και στις πραγματικές αξίες μόνο όταν δουν τον διπλανό τους να έχει καλύτερες επιδόσεις στην λαμογιά από τους ίδιους!
ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

AΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕΕΕΕ!













Νέο "κατόρθωμα" Αβραμόπουλου...
.fullpost{display:none;}
Τα ...κατέβασε στον Κεφαλογιάννη -που λύνει και δένει ακόμα- και ανακάλεσε σε μια νύχτα το διορισμό του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου επαναφέροντας τον προηγούμενο που μόλις είχε διώξει!!!.
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη.
Θα σας παρουσιάσω ένα νέο ...κατόρθωμα του υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου για να καταλάβετε τι μπάχαλο έχει φέρει στο χώρο της Υγείας. Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου διοικητής ήταν μέχρι προτινος 0 Αγάπιος Ακουμιανάκης. Όταν έληξε η θητεία του ο κ. Αβραμόπουλος δεν του την ανανέωσε. Διόρισε νέο διοικητή τον απόστρατο στρατιωτικό Αντώνη Κωσταντάκη και μάλιστα είχε υπογράψει και το αντίστοιχο ΦΕΚ με ημερομηνία 29 Μαΐου, το οποίο δημοσιεύθηκε και στην τοπική εφημερίδα "Ρεθεμνιώτικα Νέα"...
Από εκεί και πέρα αρχίζει η μεγάλη ...πλάκα, αν και όσα συμβαίνουν στην Υγεία είναι πλέον για κλάματα. Ο φοβερός και τρομερός κ. Αβραμόπουλος πήρε πίσω τον διορισμό του νέου διοικητή, τον ανακάλεσε και με νέα απόφασή του ...επαναδιόρισε τον κ. Ακουμιανάκη!!!
Αυτά μόνο επί ημερών Αβραμόπουλου μπορεί να συμβαίνουν. Και δυστυχώς συμβαίνουν...
Οι πληροφορίες τώρα λένε ότι αυτός που μεσολάβησε και πίεσε για να παραμείνει ο προηγούμενος διοικητής ήταν ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ο οποίος, αν και είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί από σύμβουλος του πρωθυπουργού, φαίνεται ότι στο παρασκήνιο λύνει και δένει ακόμα!!!
Και ο ...ηρωικός κ. Αβραμόπουλος τα "κατέβασε" κανονικά, πήρε πίσω την υπογραφή του κι έγινε ρεζίλι των σκυλιών. Ήδη όλο το Ρέθυμνο γελά μαζί του!

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ






Έχουν περάσει πολλά χρόνια, 79 νομίζω, από τότε που ένας φέρελπις συντάκτης έστειλε το ρεπορτάζ για τον εορτασμό της Παναγίας της Τήνου το 1940 στην εφημερίδα του. Ήταν πολύ αναλυτικός για τον εορτασμό αλλά από το ρεπορτάζ του έλειπε ο τορπιλισμός της «ΈΛΛΗΣ». Απλούστατα ο συντάκτης έκανε το ρεπορτάζ από την Αθήνα και το έβγαλε από το μυαλό του.
Τότε η «είδηση» έτρεχε με ατμόπλοια και γαϊδούρια, ενώ τώρα τρέχει με μεγάλες ταχύτητες στο internet. Τίποτε δεν έχει καταλάβει απ’ όλα αυτά ο Ψυχάρης και ο Πρετεντέρης του «ΒΗΜΑΤΟΣ»;
Τα έβαλε με την αναξιοπιστία των Blogs λόγω της μετάδοσης των exit poll των ευρωεκλογών. Πριν αλέκτωρ λαλήσει απέδειξε πόσο σοβαρή και αξιόπιστη είναι η εφημερίδα που διευθύνει. Σήμερα έρχεται και ζητάει συγνώμη από τους αναγνώστες για το Φανταστικό ρεπορτάζ από την άφιξη του Ερντογάν στην Αθήνα με αφορμή τα εγκαίνια του νέου μουσείου της Ακρόπολης που δημοσίευσε η εφημερίδα του.
Ποια συγνώμη θα ζητήσει από τους εργαζόμενους της εφημερίδας όταν οι αναγνώστες θα τους γυρίσουν την πλάτη και η εφημερίδα θα κλείσει όπως ο και ο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ».
Βέβαια ο Ψυχάρης θα βολευτεί σε κάποια κρατική θέση ή στην κρατική τηλεόραση, όπως έκανε ο Φιντανίδης της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ», και ο Πρετεντέρης το ίδιο παράλληλα με το MEGA, και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις παχυλές αμοιβές τους. Με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο «ΒΗΜΑ» τι θα γίνει; Θα τους φάει η μαρμάγκα!

ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ



Μετά το λουκέτο στον Ε.Τ δεν θα βρεθούν 450 εργαζόμενοι άνεργοι. Κάποιοι θα βολευτούν στην πολύπαθη κρατική τηλεόραση και ραδιοφωνία . Μερικοί είναι ήδη κρατικοδίαιτοι κατέχοντας δύο και τρεις θέσεις εκτός φυσικά από αυτή στον Ε.Τ. Κυριότεροι εκπρόσωποι αυτών είναι ο Κοττάκης και ο Κουβαράς. Αλίμονο σ’ αυτούς που ήταν πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στην εφημερίδα!!!

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ



Μη ανησυχείτε, θα τα αναλάβει όλα ο Παπαγγελόπουλος.
Υπόθεση Καμπουράκη Χίου, «Ελεύθερου Τύπου», Κουντραδάς – τρομοκρατίας.

ΑΛΑΒΑΝΟΣ



Τελικά Ανακάλεσε την παραίτησή του ο Αλέκος Αλαβάνος…

«Καλώς το παιδί» που θα έλεγε και ο Αλέκος Αλαβάνος και που κάνει κάθε μήνα ο Μανώλης!!!


Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ



Μήπως πρέπει να θυμηθούμε πως αποκάλεσε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου την εφημερίδα « Ελεύθερος Τύπος»;
ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ!!!
Παρά τις κάποιες προσπάθειες της Γιάννας το ψευδώνυμο της εφημερίδας δεν άλλαξε.

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ








Για τον έναν μάθαμε άμεσα από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ ότι παντρεύτηκε και μάθαμε και λεπτομέρειες παρά την απεργία των δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ, για τον άλλον αν παραιτήθηκε και αν έγινε αποδεκτή η παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ θα περιμένουμε πολύ για να το μάθουμε.
Επιλεκτική ενημέρωση, και μετά αναρωτιόνται κάποιοι γιατί κλείνουν εφημερίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί. Σε λίγο θα κλείνουν και κανάλια.
Αν ακολουθήσουν και τα δημοσιογραφικά Blogs τις εντολές της ΕΣΗΕΑ θα κλείσουν και αυτά.

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ


ΑΠΟ: http://www.agorapress.gr/

Θα κορυφωθεί φέτος η εκμετάλλευση των ξενοδοχοϋπαλλήλωνΆσχημες και ασύμφορες φαίνεται να είναι οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου κ. Γιώργο Νικολουδάκη. Οι κακές αυτές συνθήκες οφείλονται σύμφωνα με τον κ. Νικολουδάκη στις συμπεριφορές εκμετάλλευσης από πλευράς ενός μεγάλου ποσοστού ξενοδόχων προς τους εργαζόμενους που απασχολούν στις ξενοδοχειακές τους μονάδες. Στο όνομα της «οικονομικής κρίσης» οι εργαζόμενοι υποχρεώνονται να υπογράφουν λιγότερες ώρες από αυτές που πραγματικά εργάζονται ενώ σε περίπτωση που αρνηθούν θα μείνουν χωρίς δουλειά.
Το έργο της καταπάτησης των συλλογικών συμβάσεων και των δικαιωμάτων των ξενοδοχοϋπαλλήλων πρόκειται να ολοκληρωθεί σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες που λένε ότι φέτος η καλοκαιρινή σεζόν πρόκειται να κλείσει το Σεπτέμβρη αντί για τον Οκτώβρη όπως γινόταν μέχρι πέρυσι.
Εκτός Ταμείου Ανεργίας και χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κινδυνεύουν λοιπόν να μείνουν οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία εάν λάβει κανείς υπ´ όψιν του όλα τα παραπάνω καθώς ενδέχεται να μην καταφέρουν να συμπληρώσουν τα 110 ένσημα που σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο απαιτούνται. Ως αλυσιδωτή αντίδραση όλων αυτών παρουσιάζεται η μείωση της ποιότητας της παροχής υπηρεσιών στα ξενοδοχεία με αποτέλεσμα οι δυσαρεστημένοι τουρίστες να μην προτιμήσουν πάλι το Ρέθυμνο ως καλοκαιρινό προορισμό αλλά και να αναπαράγουν και στη χώρα τους τις κακές εντυπώσεις τους.
Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στις ξενοδοχειακές υπηρεσίες απασχολούνται πάνω από 6.500 άτομα, στο Νομό Ρεθύμνου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου.Ε.Δ.

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΚΚΕ



Tο ΚΚΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του σε όλους τους εργαζομένους του «Ελεύθερου Τύπου» και του City, δεσμευόμενο με ανακοίνωσή του πως θα σταθεί στο πλευρό τους για το δικαίωμά τους σε σταθερή εργασία.


Σιγά μη το έπιασε ο πόνος το ΚΚΕ για την τύχη των εργαζομένων στον «Ελεύθερο Τύπο», το χάσιμο της κονόμας της «Τυποεκδοτικής» από το μη τύπωμα της εφημερίδας στις εγκαταστάσεις της το νοιάζει.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ


http://piazzadelpopolo.blogspot.com/


Υποχρέωσαν τον Σαμαρά ν’ αλλάξει το μήνυμά του για το Μουσείο της Ακρόπολης
#fullpost{display:none;}
Άλλαξαν το κείμενο χαιρετισμού του υπουργού Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά για τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Το αρχικό αναφερόταν στο ρόλο που διαδραμάτισε η Μελίνα Μερκούρη για την δημιουργία του, ενώ μετά την αλλαγή του κειμένου προστίθεται και το όνομα του θείου Καραμανλή, ως μεγάλου οραματιστή του συγκεκριμένου έργου… Έλεος! Δείτε την φωτογραφία ή ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα του Μουσείου, εδώ…
[photo by krogias]Διαβάστε σχετικά: Οι αιώνιοι δεξιοί ρεζίληδες !

MEGA



Έλεος. Ο άνθρωπος που παραδόθηκε στην ασφάλεια και ομολόγησε αυθορμήτως πρέπει να είναι ψυχασθενής. Αυτή είναι η ενημέρωση του MEGA.

ΒΡΥΞΕΛΕΣ



Νικήσαμε και στις Βρυξέλες. Ποιος το λέει; Μα κοιτάξτε τα πρόσωπα του κάδρου. Σαν κλαμένα μουνιά είναι όλοι!

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ




Οι αυλοκόλακες και τα πληρωμένα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ προσπαθούν να βάλουν στο κάδρο των εγκαινίων του νέου μουσείου της Ακρόπολης τον θείο Καραμανλή (δεν εξαιρείται και ο Παντερμαλής). Διαδίδουν από εδώ και από εκεί ότι το μουσείο ήταν όραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και κολλάνε το όνομά του μαζί με αυτό της Μελίνας Μερκούρη οι ιερόσυλοι. Ποιο όραμα; Όραμα είχε και ο Ιούλιος Βερν και έγραψε το «από την Γη στην Σελήνη» αυτό δεν σημαίνει ότι έκανε και το ταξίδι.
Να σταματήσουν τις αθλιότητες οι δεξιοί, που κάθε φορά προσπαθούν να κλέψουν κάτι από την δόξα και την λάμψη των άλλων.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ



Είναι φοβερό! Αυτό το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους υπερασπίζεται μετά σθένους το δημόσιο συμφέρον όσο κανείς άλλος. Τίποτα δεν του ξεφεύγει. Νομίζω έτσι ακριβώς υπερασπίσθηκε το δημόσιο συμφέρον και στην περίπτωση της υπόθεσης Βατοπεδίου.
Τι ανακάλυψαν οι λεβέντες του Ν.Σ.Κ τώρα; Ότι οι μόνοι που δεν δικαιούνται 25 ημέρες κανονική άδεια σε όλο τον δημόσιο τομέα είναι οι ΓΙΑΤΡΟΙ του ΕΣΥ. Αυτοί δικαιούνται μόνο 22 ημέρες. Άρα τα τελευταία χρόνια οι γιατροί «έκλεβαν» 3 ημέρες τον χρόνο.
Την γνωμοδότηση αυτή με αρ. 58/2009 του Β’ Τμήματος του Ν.Σ.Κ βεβαίως την έκανε αμέσως αποδεκτή ο καταλληλότερος υπουργός υγείας Αβραμόπουλος.
Δεν θα σχολιάσω το σκεπτικό της απόφασης ( στηρίζεται στον αρχικό νόμο του ΕΣΥ του 1983 και 1992 όπου όμως τότε όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν 22 ημέρες κανονική άδεια , ενώ η αύξηση σε 25 έγινε για όλους πολύ αργότερα ), αλλά θα αναφέρω την σύνθεση του Β’ τμήματος του Ν.Σ.Κ.

Πρόεδρος: Ιωάννης Πράσινος, Αντιπρόεδρος Ν.Σ.Κ.

Νομικοί Σύμβουλοι: Βλάσιος Βούκαλης, Βασίλειος Σουλιώτης, Ανδρέας Χαρλαύτης, Παρασκευάς Βαρελάς, Σπυρίδων Παπαγιαννόπουλος, Αικατερίνη Γρηγορίου, Κουήν Χουρμουζιάν.

Εισηγήτρια: Ευσταθία Τσαούση – Παρεδρος Ν.Σ.Κ.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΚΟΤΤΑΚΗΣ




Τι σχέση έχει ο υπάλληλος της ΝΕΤ Κοττάκης με τον χουντικό υφυπουργό Κοττάκη;
*Εκτός του Σδράκα, «οριστική απόλυση» ήταν η απόφαση και για τους: Ορέστη-Κοσμά Παπαβασιλείου, Κων. Γεωργόπουλο, Γερ. Φραγκάτο, Γεώργιο Δημακόπουλο, Αντ. Αδαμόπουλο, Γεώργιο Κοττάκη, Στυλ. Καρακαντά, Αθαν. Δεληκωστόπουλο, Γεώργιο Ζωτιάδη, Θεοχ. Πολυχρονόπουλο, Βύρωνα Σκρουμπή, Δημ. Παπαδημητρίου, Νικ. Αντωνόπουλο, Μάριο Μεϊμάρογλου, Ιωάννη Χολέβα και Ιωάννη Χρυσοκέρη.
Απο την αποχουντοποίηση στα πανεπιστήμια.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ 2009



Φίλε μου μην ανησυχείς. Το κράτος έχει επανιδρυθεί! Τα πυροσβεστικά ελικόπτερα και αεροπλάνα έχουν αντικατασταθεί από τον Μαρκογιαννάκη από πιο φθηνές λύσεις!

ΨΥΧΑΡΗΣ

ΑΠΟ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Τρίτη, 16 Ιούνιος 2009

Άθλιος, διαπλεκόμενος και διεφθαρμένος τύπος
ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΨΥΧΑΡΗ!
Ειλικρινά τώρα, όπου κι αν ανήκετε, δεν αισθάνεστε κάπως άβολα, δεν σας έρχεται μια μικρή στενοχώρια μέσα σας, όταν διαπιστώνετε καθημερινά ότι αυτή η άθλια χώρα μας, διοικείται στην πραγματικότητα από ανθρώπους σαν αυτόν τον αληταρά τον Ψυχάρη;Δεν γεμίζετε οργή που ένας άθλιος, διαπλεκόμενος και διεφθαρμένος τύπος, σαν αυτόν, έχει καταφέρει να επηρρεάζει τον μικρόκοσμο της ζωής σας, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο; Διαβάστε, εδώ, λίγα πράγματα για τον τύπο αυτόν και θα καταλάβετε την μεθοδολογία που ακολούθησε στην ζωή του...Η τιμωρία γι αυτά τα υποκείμενα είναι μία και θα την δείτε σε μια κλασική ελληνική ταινία, στην "κυρά μας την μαμή" όπου ο Ορέστης Μακρής ΞΕΔΟΝΤΙΑΖΕΙ την δήθεν γιατρέσα, αλλά στην πραγματικότητα μαία, Γεωργία Βασιλειάδου, παίρνοντάς της όλους τους πελάτες της.Έτσι και δω, μαλάκα Έλληνα, πρέπει να ξυπνήσεις. ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ.Ό,τι και να σου προσφέρει, όσα σιντί και να σου δώσει, στείλτην στον αγύριστο. Να κλείσει η βιτρίνα του απατεώνα αυτού!
ΜΠΟΜΠΕΡ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ












Μετά τον καταλληλότερο πυροσβέστη μας προέκυψε και ο καταλληλότερος υπουργός πυρόσβεσης Μαρκογιαννάκης !
Θα σβύσει τις φωτιές με την βοήθεια του Θεού!




ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 15 / 6 / 09





ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ Η ΧΩΡΑ, ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ! ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2007.
Κ. Καραμανλής, 1η Ιουνίου 2009, δήλωση μετά από επίσκεψη στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος: «Το Πυροσβεστικό Σώμα είναι έτοιμο να επιτελέσει το καθήκον του και αυτό το καλοκαίρι. Τόσο από πλευράς στελεχιακού δυναμικού, όσο και από πλευράς μέσων, υλικοτεχνικής υποδομής… Σε ό,τι αφορά τα εναέρια μέσα, είναι γνωστό ότι η χώρα μας διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους μέσων αεροπυρόσβεσης διεθνώς. Για την περαιτέρω ενίσχυση αυτού του στόλου ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για τη μίσθωση 16 ελικοπτέρων».
2. Πριν καν περάσουν δύο εβδομάδες αποκαλύπτεται ότι η Πυροσβεστική έχει στη διάθεσή της μόλις δύο ελικόπτερα για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Η δικαιολογία από το στόμα του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών: «Όταν έβρεχε μέχρι χθες, όταν στη Βόρειο Ελλάδα βρέχει ακόμα, εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα βάλω σε διαθεσιμότητα όλα τα ελικόπτερα τα οποία κοστίζουν κάθε μέρα το καθένα κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ και να μην σηκωθεί καθόλου…»
3. Τα σχόλια περιττεύουν. Οι άνθρωποι δεν διδάχθηκαν τίποτα από την πύρινη κόλαση του Αυγούστου του 2007. Ντροπή τους.

//
Εκτύπωση

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Ο ΚΑΤΑΛΗΛΛΟΤΕΡΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ




Τι έλεγε ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός και μέγας μπαρουφολόγος πριν απο 15 ημέρες:



ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΛΛΑΔΑ
Καραμανλής: «Έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις πυρκαγιές του καλοκαιριού»
Επαναπροσλήφθηκαν 5.500 εποχικοί υπάλληλοι που διαθέτουν ιδιαίτερα πλούσια εμπειρία στη δασοπυρόσβεση
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2009 13:11

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και ενημερώθηκε για την προετοιμασία που έχει γίνει, ώστε το Πυροσβεστικό Σώμα να ανταποκριθεί στην αποστολή του και στη φετινή αντιπυρική περίοδο.
Ο κ. Καραμανλής είπε ότι το Πυροσβεστικό Σώμα είναι έτοιμο να επιτελέσει το καθήκον του και αυτό το καλοκαίρι, τόσο από πλευράς μέσων, όσο και από πλευράς στελεχιακού δυναμικού. Η σημασία της αποστολής αυτής, είπε ο πρωθυπουργός, είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, η προστασία του περιβάλλοντος, του δασικού μας πλούτου, σε μια περίοδο που η ραγδαία κλιματική αλλαγή δημιουργεί απρόβλεπτες και εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες.
Για τη φετινή αντιπυρική περίοδο διασφαλίσαμε, τόνισε ο κ. Καραμανλής, την περαιτέρω ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων καθώς στον υπάρχοντα στόλο των 1.500 υδροφόρων οχημάτων προστέθηκαν 68 καινούργια και πρόκειται να παραληφθούν σύντομα ακόμη 50. Επιπλέον εντάχθηκαν και 45 βοηθητικά οχήματα. Σε ό,τι αφορά τα εναέρια μέσα, ο πρωθυπουργός σημείωσε πως είναι γνωστό ότι η χώρα μας διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους μέσων αεροπυρόσβεσης διεθνώς και για την περαιτέρω ενίσχυση αυτού του στόλου ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για τη μίσθωση 16 ελικοπτέρων.
Σε ό,τι αφορά στο προσωπικό, τόνισε πως ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 553 νέων πυροσβεστών οι οποίοι ενσωματώθηκαν στη δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ στα μέσα Μαΐου εισήλθαν στη σχολή ακόμη 240 νέοι δόκιμοι πυροσβέστες. Επαναπροσλήφθηκαν πρόσθεσε, 5.500 εποχικοί υπάλληλοι που διαθέτουν ιδιαίτερα πλούσια εμπειρία στη δασοπυρόσβεση. Σημαντικό ρόλο, σημείωσε, παίζουν οι εθελοντές οι οποίοι κάθε φορά σπεύδουν να συνδράμουν το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος. Τους τιμούμε είπε, τους ευχαριστούμε και τους ενθαρρύνουμε μέσω προγραμμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ



Ο Γνωστός κολοτούμπας και γελωτοποιός των καναλιών Γιάννης Μανώλης προτείνει να αλλάξει όνομα η Ν.Δ. και να γίνει ενιαίο κόμμα με το ΛΑ.Ο.Σ .

O Λύκος και αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε την τρίχα άλλαξε ούτε την κεφαλή του…

ΜΙΑ ΚΑΔΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΝΑ!!!



Η Παρθένα Φουντουκίδου δεν είχε μεγαλύτερη κοτρόνα να κρεμάσει στον λαιμό της; Σε ενημερωτική εκπομπή είσαι όχι σε έκθεση κοσμημάτων.
Σεμνά και ταπεινά….

ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ




Δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητοι αυτοί που ετοιμάζουν φιέστες για το ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ειδικά αυτοί που πολέμησαν την ανέγερσή του και δεν δίστασαν να προχωρήσουν και σε μηνύσεις προκειμένου να σταματήσουν το έργο, όπως η Ν.Δ. και ο Τατούλης. Ας τιμήσουμε την Μελίνα Μερκούρη και τον Ζυλ Ντασέν.

Δημοσίευση: 19-02-2009 18:01 από xydi

Μερικά ενδιαφέροντα σημεία ακόμα... Το Φλεβάρη του 2004,πριν τις εκλογές που βγηκε η ΝΔ, ο αντιεισαγγελεας του Αρείου Πάγου Αν. Καπόλας ζήτησε απο την εισαγγελία πρωτοδικών να ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για καταστροφή ιδιαίτερης μεγάλης αξίας αρχαιοτήτων στον αρχαιολογικό χώρο Μακρυγιάννη, διασπαθιση και κατασπατάληση δημόσιου χρήματος και να διευρευνήσει το τρόπο ανάθεσης της μελέτης. Για τα στοιχεία που είχαν προκύψει είχαν καταθέσει 50+ μάρτυρες κατηγορίας, αρχαιολόγοι, αρχιτεκτονες, πολιτικοι μηχανικοι, δικηγοροι κλπ. Η δίωξη βασιστηκε σε μηνύσεις πολιτών και την μηνυτήρια αναφορά Τατούλη τη δικογραφία συγχώνευσε σε μια. Τα αδικήματα αυτεπαγγελτα... Μετά την αναθεση του ΥΠΠΟ στο Τατούλη, όταν κληθηκε μάρτυρας τα πήρε πίσω...αυτο δεν θα είχε καμια σημασία γιατί οι αλλοι 50 μαρτυρες προσήλθαν και δεν αλλαξαν τις καταθέσεις τους και με δεδομένο το αυτεπαγγελτο η υπόθεση θα έπρεπε να προχωρήσει...ο κ. Καπόλας καποια στιγμη συνταξιοδοτήθηκε. Στο αρχείο μπήκε και αυτή του η έρευνα και η άλλη για τη κατασκευή γκολφ και ξενοδοχειακών μονάδων της μόνης Τοπλού στη Κρήτη... Αλλο ενδιαφέρον σημειο είναι η ανάθεση της κατασκευής του "μουσειου" στο μειοδότη του διαγωνισμου ΑΛΤΕ..., Η ΑΛΤΕ όμως ήταν πτωχευμένη...ξεκίνησε το έργο, αλλα δεν μπορουσε να το συνεχίσει, όπως οριζει ο νόμος για να συνεχιζόταν το έργο θα έπρεπε να το αναλάβει ο δευτερος μειοδοτης που ηταν η εταιρία Εφιετζογλου, ετσι το δήμόσιο δεν θα επιβαρυνόταν με την αποπληρωμή των χρεων της ΑΛΤΕ, αντί αυτου το έργο ανέλαβε ετσιθελικα ο τριτος μειοδότης η ΑΚΤΩΡ και με καποιο περίεργο τροπο απαίτησε και πέτυχε να αποπληρωθουν τα χρεη της ΑΛΤΕ απο τοΥΠΠΟ...δηλαδη το δημόσιο πληρωσε και τη κατασκευή και τα χρέη της πτωχης εταιριας...παράτυπα και απο κονδυλια που προοριζοντα για αλλα έργα του ΥΠΠΟ...

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

KΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ




Ποια είναι τα κλειστά επαγγέλματα; Μα του γιατρού, του δικηγόρου, του Μηχανικού, ( ας γελάσω ) όλα δηλαδή εκείνα που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση στις Πανελλαδικές εισαγωγικές εξετάσεις. Κλειστά είναι δηλαδή όλα εκείνα τα επαγγέλματα που είναι όνειρο του κάθε έλληνα γονιού για το παιδί του.
Αντίθετα το επάγγελμα του ταξιτζή, του φορτηγατζή, του Βυτιοφορά, του Συμβολαιογράφου και άλλων εκλεκτών συμπολιτών μας που μεταβιβάζουν την άδεια λειτουργίας του επαγγέλματος τους στα παιδιά τους δεν θεωρούνται κλειστά επαγγέλματα. Δεν ντρέπεστε ρε δεξιοί. Η Ευρωπαϊκή ένωση ξέρει τις αλητείες που κάνετε; Έχουν να μας ρίξουν πρόστιμα με το τσουβάλι, αλλά δεν θα τα πληρώσετε εσείς αλλά όλοι μας.

Η ΝΕΤ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ




Χουντικοί και οι δύο. Ή χουντικός συνάντησε χουντικό.

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ




Σε αρκετά Blogs αλλά και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ( Flash ) εδώ και πάρα πολύ καιρό υπάρχουν καταγγελίες για τα φαινόμενα που δημιουργούν οι λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας.
Η Άννα Διαμαντοπούλου εδώ και ένα χρόνο έχει δημιουργήσει την «ένωση πολιτών για την σωτηρία του κέντρου της Αθήνας», και η Άννα Βαγενά έχει κάνει συγκεκριμένες καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί από τους λαθρομετανάστες κοντά στο θέατρό της στην περιοχή του «ψειρή».
Τώρα τα ανακάλυψε η κυβέρνηση και ο Πρετεντέρης;

Δες τι έγραφα και εγώ το Σάββατο 9 Μαΐου 2009.


ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ;





Μια ακόμη επιβεβαίωση του γεγονότος πως η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και η λεγόμενη «ελληνική» κυβέρνηση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από κολαούζοι και χωροφύλακες των ΗΠΑ και Ισραήλ!Απαγορεύτηκε η είσοδος στη Γάζα σε ΕΛΛΗΝΕΣ εκπαιδευτικούς, ώστε να μην γίνει σχολείο για τα παιδιά της Γάζας!Η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός που συγκέντρωσε βοήθεια για τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους», για το δοκιμαζόμενο από την εθνοκάθαρση των «πολιτισμένων» της δύσης, δεν επιτρέπεται να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια!Άραγε πόσα ελληνικά πολιτικά κόμματα, τόσο στην ελληνική βουλή, όσο και στο νεοεκλεγμένο ευρωκοινοβούλιο, θα τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν για τη ναζιστική πολιτική του αποκλεισμού της Γάζας;Πότε στην παγκόσμια ιστορία, δικτάτορες, ναζισμός, φασισμός, εκτέλεσαν τέτοια απάνθρωπη γενοκτονία;Η καταγγελία των εκπαιδευτικών, που περιλαμβάνουμε ολόκληρη, αποτελεί μια κραυγή δημοκρατίας και ανθρωπισμού, τιμάει αυτούς τους εκπαιδευτικούς και αποτελεί ένα χαστούκι για τους υποκριτές της ελληνικής πολιτικής ζωής!Ντροπή σας Γραμματείς και Φαρισαίοι!
ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ!
Απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών
στη Γάζα!
Ο παλαιστινιακός λαός τα τελευταία 60 χρόνια αγωνίζεται για να αποκτήσει ελεύθερη πατρίδα και στον αγώνα αυτό συμπαραστέκεται σύσσωμος ο ελληνικός λαός.Μπροστά σε αυτό το συνεχιζόμενο έγκλημα ο εκπαιδευτικός κόσμος δεν έμεινε αδιάφορος: οργάνωσε αντιπολεμικά μαθήματα στις τάξεις, συμμετείχε στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε δεκάδες πόλεις, συγκέντρωσε χρήματα με σκοπό την ανέγερση ενός κατεστραμμένου- από τον ισραηλινό στρατό- σχολείου στη Γάζα και επικοινώνησε με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της δοκιμαζόμενης αυτής γωνιάς του πλανήτη εκφράζοντας τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του.Στις 11 Ιουνίου 2009 είχε προγραμματιστεί η αναχώρηση αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών για τη Γάζα με σκοπό, την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την επιτόπου εκτίμηση της κατάστασης του συγκεκριμένου σχολείου για να διασφαλιστεί ότι η οικονομική βοήθεια θα φτάσει σε αυτό και θα χρησιμοποιηθεί για την ανοικοδόμησή του.Έγκαιρα ενημερώθηκε το ΥΠΕΞ, η ελληνική πρεσβεία στο Κάιρο αλλά και το ελληνικό προξενείο στα Ιεροσόλυμα έτσι ώστε να διευκολυνθεί η αντιπροσωπεία στο έργο της. Οι κυβερνήσεις της Αιγύπτου και του Ισραήλ συνεχίζοντας τον απαράδεκτο αποκλεισμό αρνήθηκαν να επιτρέψουν την είσοδο της αντιπροσωπείας στη Γάζα επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας!Είναι φανερό ότι θέλουν να αποτρέψουν τη συμπαράσταση των λαών και να συνεχίσουν απερίσπαστοι την προσπάθεια εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού.Δεν μας πτοούν τέτοιες απαγορεύσεις.Συνεχίζουμε να συμπαραστεκόμαστε στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους, να συγκεντρώνουμε χρήματα(έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα 46.000 ευρώ) για να ξαναχτίσουμε ένα βομβαρδισμένο σχολείο στη Γάζα.Δηλώνουμε περισσότερο αποφασισμένοι να παραδώσουμε την οικονομική βοήθεια στους ίδιους τους συναδέλφους μας στη Γάζα.ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.: Α΄Αθήνας, Αθηνά, Αργοσαρωνικού, Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, Αριστοτέλης, Βόνιτσας, «Γληνός», Γλυφάδας, «Κ. Σωτηρίου», Κερατσινίου-Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», «Παρθενώνα», Νέας Σμύρνης, Νίκαιας-Πειραιά, Πειραιά-«Ρήγας Φεραίος», Πειραιά-«η Πρόοδος»ΕΛΜΕ: Α΄Αθήνας, Β΄ Αθήνας, Γ΄Αθήνας, Ε΄Αθήνας, Ε΄Ανατολικής Αττικής, Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, Β ΄Δυτικής Αττικής,Β΄ Δωδεκανήσου, Β΄ Εβρου, Ελευσίνας, Καλλιθέας-Ν.Σμύρνης- Μοσχάτου, Πειραιά, ΦθιώτιδαςΑριθμός λογαριασμού4260100830920 ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΕπικοινωνία: enasxoleiogiatigazablogspot.come-mail enasxoleiogiatigaza@gmail.com
ΤΗΛ. 6972210342, Γαλάνης Γιώργος
* ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ακούτε, βλέπετε;
* Προς συμμετέχοντες στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για τα παιδιά της Γάζας και ειδικότερα στα Συνδικάτα και φορείς: ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ;
Πρόεδροι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, πως μπορείτε να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας; Ή μήπως δεν διάθετε συνείδηση; ΝΤΡΟΠΗ!
Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις Πέμπτη, Ιούνιος 11, 2009

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ



Στην αρχαία Ελλάδα η δημοκρατία είχε ασφαλιστικές δικλίδες. Όταν κάποιος αποκτούσε υπερβολική δύναμη εφαρμοζόταν ο εξοστρακισμός.

Η ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ




Η Γένεση του νεοφασισμού στην Ελλάδα. Τι άλλο θα πάθουμε;
Η Θεσσαλονίκη με τον Ψωμιάδη έχει φτάσει στο μέγιστο της κατάντιας, με το Καρατζαφέρη η Ελλάδα ολόκληρη θα πάρει την κατρακύλα.

ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ



Τι θα γίνει με την «αγία οικογένεια»; Όποια πέτρα και να σηκώσεις τον Μητσοτάκαρο και μέλη της οικογένειάς του θα βρεις από κάτω. Έχει δώσει ο Μπαγάσας σε όλους το καλό παράδειγμα. Ο Κυριάκος θα ξέφευγε από τον κανόνα; Και μίζες και siemens και άχρηστος.
Και τρέχει τώρα ο εφιάλτης να παρακαλάει τους κολλητούς του στα ΜΜΕ και στην δικαιοσύνη να μη φανερώσουν την σχέση του Κυριάκου με τον Δενδρινό – Χριστοφοράκο – και τα οικόπεδα στην Τήνο. Τα κατάφερε προς το παρόν. Για πόσο όμως;

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΕΛΑ


ΑΠΟ: http://www.tvxs.gr/


Κουμπάροι οι Γιαννάκου-Καραβέλας, σύμφωνα με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Κουμπαριά της Μαριέττας Γιαννάκου με την Μάρθα Καραβέλα, σύζυγο του καταζητούμενου πρώην στελέχους της εταιρείας Siemens, αποκαλύφθηκε στο εκλογικό πάνελ της τηλεόρασης «Δέλτα» του Έβρου, που συντόνιζε ο δημοσιογράφος Νίκος Πετρίδης. [Αναλυτικά]

ΕΥΡΟΕΚΛΩΓΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ




Πως ψήφισαν οι έλληνες του Εξωτερικού; Δείτε :

Επικράτεια / Περιφέρεια Εξωτερικού
Διαφορές Τμημάτων Δήμοι Ειδ.Τμήματα Τμήμα

Ωρα:
Ενσωμάτωση
Εγγεγραμμένοι
Ψήφισαν
Εγκυρα
Ακυρα
Λευκά

8/6 4:20
97/97 / 100.00 %
36,413
25,888 / 71.10 %
25,430
255 / 0.99 %
203 / 0.78 %
Κόμμα
Αποτελέσματα 2009
Αποτελέσματα 2004
Ποσοστό
Ψήφοι
Ποσοστό
Ψήφοι
Νέα Δημοκρατία
40.06 %
10,188
39.05 %
9,789
ΠΑ.ΣΟ.Κ
33.53 %
8,527
37.64 %
9,435
Κ.Κ.Ε.
9.43 %
2,397
10.45 %
2,619
ΛΑ.Ο.Σ
6.71 %
1,707
5.44 %
1,364
ΣΥ.ΡΙΖ.Α
3.84 %
977
3.61 %
905
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
3.16 %
803
0.71 %
177
Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο
1.00 %
254
Δράση
0.78 %
198
Ενωση Κεντρώων
0.38 %
97
0.17 %
43
Δημ. Βεργής ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
0.26 %
67
0.36 %
90
Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.)
0.26 %
66
Λαικός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
0.25 %
64
Κόμμα Φιλελευθέρων
0.13 %
32
φιλελεύθερη συμμαχία
0.08 %
21
Α.Σ.Κ.Ε.
0.07 %
18
Ο.Α.Κ.Κ.Ε. Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ
0.03 %
8
0.01 %
3
Κοινωνία
0.01 %
3
Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών (Φύση - Κυνήγι - Ψάρεμα - Παράδοση)
2
Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία – Ουράνιο Τόξο
1
0.02 %
6
Εργατικό Επαναστικό Κόμμα (ΕΕΚ Τροτσκιστές)
ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΚΕ
0.01 %
3
Οικολόγοι Ελλάδας
Ελληνική Ενότητα
Ελληνικό Κίνημα Αμεσης Δημοκρατίας
Λ.ε.υ.κ.ό
Πατριωτικό Ανθρωπιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΝΑ.Κ)
Κόμμα Νέων


Πως ψήφισαν οι Ιταλοί που ζουν στην Ελλάδα; Δείτε Εδώ.


Συμπέρασμα: οι Ιταλοί που ζούν στην Ελλάδα ψήφισαν περίπου όπως και οι συμπατριώτες τους στην Ιταλία.

Οι Έλληνες του εξωτερικού ψήφισαν ακριβώς ανάποδα από ότι οι συμπατριώτες μας εδώ στην Ελλάδα.

Μήπως "κάποιο λάκο έχει η φάβα"; Μήπως πρέπει να το ψάξουμε;

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΑΑΑΑ!




Όλα τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του νομού Ρεθύμνης της Κρήτης.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

O MEGAΛΟΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ



Αυτόν τον άθλιο τον Νικολακόπουλο γιατί τον ξαναεμφάνισε το MEGA . Δεν του έφθανε το ρεζιλίκι του 2000. Είχε και το θράσος τότε να παροτρύνει τον Σημίτη να αποδεχθεί το αποτέλεσμα του EXIT POLL και να παραιτηθεί πριν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα. Τώρα «αγκαλιά» με τον ηλίθιο τον Παυλόπουλο προσπαθούσε όλο το βράδυ των αποτελεσμάτων να εμφανίσει την διαφορά ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. μικρότερη από 3,5%, για να μη φανεί το μέγεθος της Νίκης του ΠΑΣΟΚ.
Τελικά ξυπνήσαμε το πρωί της Δευτέρας με 4,4% διαφορά.

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ 2009

75ο ΕΤΕ

ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΚΟΥΡΗΤΩΝ

Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 118

ΨΗΦΙΣΑΝ 93

ΑΚΥΡΑ 1

ΛΕΥΚΑ 0

ΕΓΚΥΡΑ 92


Ν.Δ 13

ΠΑΣΟΚ 67

ΚΚΕ 0

ΣΥΡΙΖΑ 3

ΛΑΟΣ 2

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 4

ΔΡΑΣΗ 1

ΦΙΛΕΛΕΦΘΕΡΟΙ 2

Κ.Λ.Π. 0

ΠΑΣΟΚ : 72,8 %

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ


http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2009/06/blog-post_06.html

ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ



FORZA ITALIA


Ο Μπερλουσκόνι είναι πιο τίμιος απο τον Λαμπράκη, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη, γιατι ανέλαβε μόνος του να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις του και να μη τις αφήσει σε άλλον καταλληλότερο.

ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ



Τα άθλια ιδιωτικά κανάλια ( αλλά και τα κρατικά σε μικρότερο βαθμό ) ενώ δεν έχουν αφιερώσει ούτε μερικά δευτερόλεπτο για να ενημερώσουν για τις Ευρωεκλογές, το Ευρωκοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουν το θράσος να ψέγουν όλους τους πολιτικούς γενικά ( μας προτείνουν στρατιωτικούς όπως «η Βραδινή» το 1967; ) ότι στην προεκλογική περίοδο δεν μίλησαν καθόλου για τις Ευρωεκλογές.
Τι μας έμαθε το MEGA ή ο ANT1 ή ο ALPHA ή το STAR ή το ALTER ή η ΝΕΤ για τις Ευρωεκλογές; Απολύτως τίποτα.
Μια ζωή αλητεία.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙΣΜΟΣ



Θυμόμαστε τις δημοτικές εκλογές το 1986; Τότε το ΚΚΕ και το ΚΚΕεσ αποφάσισαν να αποδοκιμάσουν τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ για την Αθήνα ρίχνοντας στην κάλπη καπότες, βρισιές, λευκό, άκυρο, ή ψήφισαν τον Έβερτ.
Από τότε η Αθήνα έχει φάει στην μάπα δεξιούς δημάρχους και την κατάντια της Αθήνας την βλέπουμε σήμερα.
Στην Ιταλία η αριστερά συνεχίζει να είναι διασπασμένη και να κάνει βλακείες με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να τρώνε στην μάπα τον Μπερλουσκόνι. Ένα καραγκιόζη που πάει την Ιταλία πίσω.
Το ίδιο κάνει και στην Ελλάδα η λεγόμενη αριστερά, ΚΚΕ και Σύριζα. Κάνουν τα πάντα για να έχουμε στην Ελλάδα ένα Καραγκιόζη, ανδρείκελο της τριάδας Μπόμπολα – Λαμπράκη – Βαρδινογιάννη, γιατί κανένας από αυτούς δεν θέλει να βγει μπροστά και βάζει τον καταλληλότερο για αντικαταστάτη τους.
Να πούμε όχι στην Ιταλοποίηση. Να πούμε όχι στην αθλιότητα.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

http://press-gr.blogspot.com/

Μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά μέχρι την Κυριακή. Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στη νέα δημοσκόπηση της V.PRC.Τα νεότερα στοιχεία από την δημοσκόπηση της V.PRC (δείτε σχετικά και εδώ) που παρουσιάζεται απόψε από την διαδικτυακή τηλεόραση http://www.tvxs.gr/ του Στ. Κούλογλου δείχνουν τα ποσοστά των κομμάτων ως εξής:ΠΑΣΟΚ 38%ΝΔ 32%ΚΚΕ 8%ΣΥΡΙΖΑ 7%Οικολογοι - Πράσινοι 5,5%ΛΑΟΣ 5%Λοιπά κόμματα 4,5%.Αυτή τη στιγμή, ελάχιστα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, η τάση είναι θετική για το ΠΑΣΟΚ, που στην προηγούμενη μέτρηση ήταν στο 37%, και πτωτική για τη ΝΔ. Επομένως η διαφορά μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο.Επίσης παρατηρείται υποχώρηση των ποσοστών των Οικολόγων και ενίσχυση του ΛΑΟΣ που τελικά μπορεί να τους περάσει και να βρεθεί στην πέμπτη θέση.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ



Ο Καρατζαφέρης τι σόι δημοσιογράφος ήτανε. Μετέδιδε ειδήσεις αδιασταύρωτες;
Τώρα αναπαράγει τις αθλιότητες και χυδαιότητες του Αντώναρου για τον Παπακωνσταντίνου. Ας μπει στην ιστοσελίδα του Παπακωνσταντίνου και του ΠΑΣΟΚ να δει με τα ίδια του τα μάτια αν γράφει ότι ήταν μέλος του Δ.Σ του ΟΤΕ το 2002 – 2004.
Ο Καρατζαφέρης δεν είναι πρώτη φορά που κάνει τον προβοκάτορα. Άλλωστε ακροδεξιά και προβοκάτσια πάνε μαζί.