Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ


Τον Απρίλιο του 2007 ο Υπουργός Εσωτερικών ( έτσι λεγόταν τότε το υπουργείο ) κ. Π. Παυλόπουλος με ύφος καθηγητή πανεπιστημίου ( αλήθεια γι΄ αυτό πάνε κατά διαόλου τα Ελληνικά πανεπιστήμια, επειδή έχουν καθηγητές σαν το Παυλόπουλο και τον Αλογοσκούφη ) έλεγε στα ΜΜΕ ή ΜΜΠ ( το Π= προπαγάνδας ): « φέτος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχουμε πάρει τόσο έγκαιρα όλα τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των Πυρκαϊών».
Το αποτέλεσμα το είδαμε: Αχαΐα, Ηλεία, Γράμος, ξανά Πεντέλη, Κρήτη, κ.λ.π. με τις περισσότερες φωτιές να συνοδεύονται με νεκρούς, πολύ περισσότερους από αυτούς που είχαμε θρηνήσει επί Μητσοτάκη στην Ικαρία ( 11 αν θυμάμαι καλά ).
Αδιόρθωτοι αλήτες, τα ίδια μέτρα έχουν πάρει και φέτος για τις φωτιές. Σίγουρα θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα!
Την απάντηση πήραν από την Ε.Ε. που καταλογίζει πλήρως στην Ελληνική κυβέρνηση το χάλι για τις περσινές πυρκαϊές. Ούτε για ασύμμετρες απειλές, ούτε το πράσινο καίει πράσινο, ούτε για CIA κάνει λόγο το πόρισμα της Ε.Ε. Μόνο για την ανικανότητα της Σημερινής Ελληνικής κυβέρνησης μιλάει. Ούτε συμψηφισμό με τις φωτιές του παρελθόντος κάνει, όπως τα πουλημένα Ελληνικά ΜΜΠ κάνουν.

Υ.Γ Ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
Ανέκδοτο: ο Καταλληλότερος στην Αρχαία Ολυμπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: