Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ




Σήμερα οι Τούρκοι έκαναν συνεχείς αεροπορικές παραβιάσεις σε πολεμικούς σχηματισμούς πάνω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι,
ενώ για εμάς τους ορθόδοξους είναι μεγάλη εβδομάδα, παραβιάζοντας την συμφωνία Παπούλια - Γκιλμάζ για αποχή από τέτοιες ενέργειες σε ημέρες μεγάλων εορτών των δύο κρατών.
Σήμερα ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος αποκάλυψε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα υιοθετεί την θέση των Τούρκων περί ανταλλαγμάτων στην Θράκη προκειμένου να επαναλειτουργήσει η σχολή της Χάλκης.
Σήμερα οι «κουμπάροι» καταδικάστηκαν μεν αλλά έπεσαν στα μαλακά αφού τους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά για πρότερο έντιμο βίο και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, και αφού έγινε μετατροπή της «δωροδοκίας» σε απόπειρα δωροδοκίας ( γιατί; Μήπως επειδή τους έπιασαν μετά την καταγγελία της ΜΕΒΓΑΛ πριν προλάβουν να οδεύσουν τα χρήματα; )
Σήμερα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εξετάζει την αύξηση του φόρου στις καταθέσεις από 10% σε 20%, την εκ νέου αύξηση των τελών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, την αύξηση του φόρου στα καύσιμα, και επιμένει ότι ο «κεφαλικός» φόρος είναι συνταγματικός.
Σήμερα ο Αβραμόπουλος ανακάλυψε ότι είναι υπουργός υγείας και πήρε σβάρνα «αιφνιδιάσθηκα» ( με κάμερες ) τα νοσοκομεία για να δει το χάλι που επικρατεί στις εφημερίες.
Πέθανε και ο Ε. Κουλουμπής και κανένα Ηλεκτρονικό ΜΜΕ δεν είπε δύο κουβέντες. Πρώην υπουργός και Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου ήταν βρε αδερφέ.
Όλα καλά όλα ανθηρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: