Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ





H είδηση δεν πέρασε ούτε στα ψιλά των εφημερίδων, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σημαντική αλλά και ενδεικτική της υποκριτικής εποχής μας.
« Το απόγευμα της 25 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική επίσκεψη του Εισαγγελέα Ρεθύμνου – με την συνοδεία αστυνομικών – για να ελεγχθεί η παρουσία εφημερευόντων γιατρών».
Προφανώς ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου δεν διαβάζει εφημερίδες, δεν ακούει ραδιόφωνο, δεν βλέπει τηλεόραση και άρα δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στον χώρο της υγείας και όλα πάνε καλά όπως λέει ο Υπουργός ( προφανώς αυτόν και τον ακούει και τον βλέπει και τον πιστεύει ).
Έτσι ο κ. Εισαγγελέας δεν γνωρίζει ότι οι γιατροί που πήγε να ελέγξει είναι απλήρωτοι από το Νοέμβριο του 2008, ότι την δουλειά που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την κάνουν με μισθούς 1.000 - 1.900€ τον μήνα, με έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής και αναλώσιμου υλικού λόγω του εμπάργκο των προμηθευτών, με τραγική έλλειψη νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.
Έχει ξεχάσει ο ίδιος ότι το 1989 με δικαστική απόφαση οι δικαστικοί
« λειτουργοί » έλαβαν τις αποδοχές των γιατρών του ΕΣΥ μαζί με τις εφημερίες, χρήματα που τους κατέβαλε ο Μητσοτάκης γιατί μεσολάβησε ο τότε πρόεδρος του Αρείου πάγου Κόκκινος ( ερχόταν και η δίκη του αιώνα ), έχει ξεχάσει ότι σήμερα οι δικαστικοί με νέα δικαστική απόφαση λαμβάνουν τις αποδοχές του προέδρου της ανεξάρτητης αρχής τηλεπικοινωνιών που ανέρχεται στο « ευτελές » ποσό των 10.000€ τον μήνα, ξεχνάει ότι σε μέρα αργίας ψάχνεις να βρεις τον Εισαγγελέα υπηρεσίας και δεν τον βρίσκεις πουθενά. Τα ξεχνάει όλα αυτά και αφού ζήλεψε την δράση του συναδέλφου του Βόλου που πριν από τρία - τέσσερα χρόνια μετά από καταγγελία «αγανακτισμένων» πολιτών έκανε γιουρούσι στο νοσοκομείο Βόλου, έκανε και αυτός το ίδιο στο Ρέθυμνο για να "προασπίσει" δήθεν το δημόσιο συμφέρον.
Ουαί υποκριτές και φαρισαίοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: