Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

 

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: 32 νεκροί, 85 τραυματίες οι 53 νοσηλεύονται

Σε 32 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί εξαιτίας της σύγκρουσης επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορευματική αργά το βράδυ χθες Τρίτη στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, τον πύραρχο Βασίλη Βαθρακογιάννη.

Ήταν  επόμενο.  Είχαν  προηγηθεί πάρα  πολλά  περιστατικά που  έδειχναν  κακή λειτουργία των  τρένων  από  τότε  που  πέρασαν στην  ιδιοκτησία  της  ιδιωτικής  πρωτοβουλίας.
 

Hellenic Train: Ηλεκτροφόρα καλώδια έπεσαν σε τρένο – Εγκλωβίστηκαν εκατοντάδες επιβάτεςHellenic Train: 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Hellenic Train, η αμαξοστοιχία IC 56 παραμένει στον σταθμό του Παλαιοφαρσάλου με «σημαντική καθυστέρηση», λόγω «τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης».

Χάος στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Βλάβες σε 3 τρένα - Κατέρρευσε το δίκτυο από και προς Αθήνα - «Συγγνώμη αν και δεν ευθυνόμαστε» ανέφερε η εταιρεία (βίντεο & φωτ.)

Επιβάτες κατέβηκαν από συρμό και πήραν... ταξί για να καταλήξουν στην Αθήνα - «Συγγνώμη, αλλά...» ζήτησε τα μεσάνυχτα με ανακοίνωσή της η εταιρεία, υποστηρίζοντας ότι για όλα φταίνε οι αναξιόπιστες υποδομές

Νέα βλάβη στο Λευκό Βέλος, έμεινε και το τρένο που πήγε για βοήθεια – Παράπονα και σε προαστιακό

Εγκλωβισμένοι σε τρένο στην Οινόη: Οι επιβάτες πλήρωσαν από την τσέπη τους λεωφορείο - Μας είπαν να πιούμε νερό από το χιόνι.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Καταργούνται δρομολόγια τρένων εξαιτίας της κακοκαιρίας χωρίς χιόνια.

ΟΣΕ: Καθυστερήσεις μέχρι και 3 ωρών στα δρομολόγια -Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: