Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


«Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά! Όλοι μαζί μπορούμε να τους νικήσουμε»,
είναι το κοινό σύνθημα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Πρωτομαγιά που φέτος τιμάται τη Μ. Τετάρτη. Οι δύο συνδικαλιστικές οργανώσεις κήρυξαν 24ωρη απεργία και αποφάσισαν τη διοργάνωση απεργιακών συγκεντρώσεων, παρά τη μεταφορά της ημέρας για τα εμπορικά καταστήματα, για την Τρίτη μετά το Πάσχα. Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του υπουργού Εργασίας μετατίθεται η αργία της Πρωτομαγιάς, επειδή φέτος η 1η Μαΐου συμπίπτει με τη Μεγάλη Τετάρτη, για την Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου.


Προσπαθώ να καταλάβω τις μαλακίες που κάνουν τα συνδικάτα, οι Γ.Σ.Ε.Ε, ΑΔΕΔΥ και φυσικά το ΠΑΜΕ.

Την μεγάλη Τετάρτη που είναι η Πρωτομαγιά ο ιδιωτικός τομέας θα εργασθεί κανονικά αφού η αργία της πρωτομαγιάς μεταφέρεται την Τρίτη του Πάσχα. Όσοι κάνουν απεργία κατά την προτροπή της Γ.Σ.Ε.Ε. και ΠΑΜΕ θα χάσουν το μεροκάματο. Την Τρίτη του Πάσχα θα είναι αργία και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα θα πάνε να δουλέψουν ή θα κάνουν αργία; Θα κάνουν αργία. Άρα στις πενιχρές αποδοχές των εργαζομένων θα προστεθεί μια νέα μείωση ενός μεροκάματου.

Και το κερασάκι στην Τούρτα: Τετάρτη 1η Μαΐου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, καλούν σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώνουν στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 πμ. Ξεχωριστή συγκέντρωση, στις 10:30, οργανώνει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος.

Το όλοι μαζί που κολλάει ρε σύντροφοι;

Γι’ αυτό μας πηδάνε! Άλλωστε το είπε και ο Ράϊμπαχ. Οι Έλληνες δεν κάνουν διαδηλώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: