Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ



Το  Υπουργείο  Οικονομικών  άρχισε  να  λειτουργεί  σαν  τις  Τράπεζες  σε  όσους  καθυστερούν  την  πληρωμή  των  δόσεων  προς  τις  εφορίες.

Διαβάστε  τι  μήνυμα    στέλνει  ηλεκτρονικά.  Πιστεύω  την  επόμενη  φορά  να  μη  στείλει  και  μπράβους  προκειμένου  να  εισπράξει  τα  οφειλόμενα.


2:49 μ.μ. Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡ.ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛ.ΕΛΕΓΧΩΝ & ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜ. ΕΣΟΔΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Θεσσαλονίκης & Χανδρή 1

Μοσχάτο



Αποδέκτης: ............................., Username: ................................



Αγαπητέ/ή κύριε/α,



Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα ηλεκτρονικά αρχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών στις 21/11/2012, διαπιστώθηκε ότι έχετε ληξιπρόθεσμη/ες δόση/εις οφειλών σας, βεβαιωμένες στις Δ.Ο.Υ. και σας καλούμε να προβείτε στην τακτοποίηση της παραπάνω εκκρεμότητας προκειμένου:

1. Να μην επιβαρύνεστε με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής (1% για κάθε μήνα καθυστέρησης).

2. Να έχετε τη δυνατότητα να λάβετε Αποδεικτικό Φορολογικής Ενημερότητας (Α.Φ.Ε.).

3. Σε περίπτωση που είστε επιτηδευματίας να μπορείτε να θεωρήσετε Βιβλία και Στοιχεία (Κ.Β.Σ.) εφόσον πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις.



Για τις συγκεκριμένες οφειλές σας, για τις οποίες σας έχει ήδη αποσταλεί ατομική ειδοποίηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per2010/index.jsp προκειμένου να έχετε άμεση πληροφόρηση για το είδος, το ποσό και τη Δ.Ο.Υ. στην οποία έχει πραγματοποιηθεί η βεβαίωση των οφειλών σας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε άμεσα στη Δ.Ο.Υ., όπου είναι βεβαιωμένες οι οφειλές σας, ή σε οποιαδήποτε άλλη Δ.Ο.Υ σας διευκολύνει.



Σε περίπτωση που έχετε τακτοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο τις ληξιπρόθεσμες δόσεις οφειλών σας, παρακαλούμε να αγνοήσετε την παρούσα ειδοποίηση.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση: For_sym@gsis.gov.gr

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΧΑΡΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ





ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, εφόσον δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας, περιλαμβάνει στο πάνω μέρος του το όνομά σας και το όνομα χρήστη (Username). Εάν λάβετε μήνυμα που αναφέρει ότι προέρχεται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων χωρίς να περιέχει τα στοιχεία αυτά και δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας μήνυμα, να το διαγράψετε μια και θα είναι πλαστό και πιθανώς να περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: