Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ...

  ΤΙΤΛΟΙ  ΤΕΛΟΥΣ...

και  ο  τελευταιος  να  κλείσει  την  πόρτα.

«Φοβούμαι ότι δεν μπορούμε να σταματήσουμε τον κατήφορο»...


«Οδηγούμαστε μαθηματικά στη διάλυση όπως πάμε, παρά τις προσπάθειες όπως γίνονται από πολλούς από εμάς να μην οδηγηθούμε εκεί, ωστόσο φοβούμαι ότι δεν μπορούμε να σταματήσουμε αυτόν τον κατήφορο», δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.



Πολύς λόγος έγινε για την Κατερίνα Μπατζελή, που έθεσε ουσιαστικά θέμα ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ χθες. Στην πραγματικότητα όμως, δεν πρόκειται παρά για ένα θέμα που...


Κώστας  Σκανδαλίδης.
Παρά τις πιέσεις που δέχεται τις τελευταίες ώρες από την Ιπποκράτους για να ευθυγραμμιστεί με τη γραμμή του κόμματος, ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή για το νέο πακέτο μέτρων, εκείνος δεν έχει αλλάξει θέση, όπως αυτή διατυπώθηκε στην...



Aπόσπασμα από την πρωινή συνέντευξη της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου η οποία χθες ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το ΠΑΣΟΚ:



Λοβέρδος: «Θα ελέγξουμε όλους τους οίκους ανοχής»

Ελέγχους σε όλους τους οίκους ανοχής που λειτουργούν στη χώρα ανήγγειλε την Δευτέρα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τον εντοπισμό 22χρονης οροθετικής ιερόδουλης στο κέντρο της Αθήνας που έσπειρε τον πανικό.



«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Είχα προειδοποιήσει στους πιο υψηλούς τόνους ότι το AIDS αυξάνεται δραματικά στη χώρα μας και ότι ένα μέρος του προβλήματος προκύπτει από τη λαθρομετανάστευση και την αδήλωτη πορνεία» ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον δικτυακό τόπο Iatropedia.

Δεν υπάρχουν σχόλια: