Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

320 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ





Ψάχνουν για λεφτά;

Ας τα πάρουν απ’ αυτούς που τους τα χάρισαν.
Ποιοι είναι αυτοί; Μα ποιοι άλλοι παρά οι δικαστικοί και οι βουλευτές. Πρώην και νύν.
Από το 1989 – 90 που τους παρακολουθώ αυτές οι δύο κατηγορίες (εργαζομένων;) έχουν συστήσει συμμορία.
Οι μεν πρώτοι βρίσκουν μια κατηγορία μισθωτών που πραγματικά ή πλασματικά παίρνουν μεγαλύτερες αμοιβές από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ( π.χ. ο διοικητής της ανεξάρτητης αρχής τηλεπικοινωνιών ) και κάνουν προσφυγή στην ανεξάρτητον και αδέκαστον Ελληνική δικαιοσύνη και διεκδικούν την διαφορά της αμοιβής και μάλιστα αναδρομικά για κάμποσα χρόνια.
Πάντα προβάλουν σαν επιχείρημα ότι ο μισθός του δικαστικού πρέπει να είναι ανώτερος όλων γιατί είναι η Τρίτη εξουσία , όπως άλλωστε και το κοινοβούλιο είναι η Δεύτερη.
Έτσι αφού εκδικάσουν οι ίδιοι την προσφυγή τους, αυτοδικαιώνονται και σε λίγες μέρες αρπάζουν αστρονομικά ποσά.
Μετά έρχονται οι βουλευτές και αφού και αυτοί είναι εξουσία όπως και οι δικαστικοί, διεκδικούν και αυτοί τα ίδια ποσά και τα αρπάζουν πάραυτα.

Με το σύστημα αυτό από το 1990 μέχρι την εποχή του Αλογοσκούφη τουλάχιστον αυτή η συμμορία καρπώθηκε πάνω από δύο δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ, χώρια τα ποσά με τα οποία επιβάρυναν τα ασφαλιστικά ταμεία με τις αντίστοιχες αυξημένες συντάξεις και εφ’ άπαξ.

Ας τα επιστρέψουν όλα πίσω σε ρευστό ή να τους δημευθεί η περιουσία τους.

‘Έτσι θα βρεθούν εύκολα όχι μόνο τα 320 εκατομμύρια αλλά πολύ περισσότερα και ας μη τα ψάχνουν στους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: