Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ




ΓΚΑΛΟΠ ΜΟΥΦΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΟΛ...
Αποδείχθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο το χοντρό ψέμα της Κάπα Research και του Βήματος (πατήστε κλικ). Μιλώντας στον Real fm ο εκπρόσωπος της εταιρείας υποστήριξε ότι η δημοσκόπηση αναρτήθηκε στις 11:45! Και εννοούσε πως η ανάρτηση αυτή ήταν παλιά και προστέθηκαν τα στοιχεία αργότερα! Επειδή την "μυρίστηκαμε" τη δουλειά από χθες το βράδυ, εμείς κρατήσαμε το αρχείο. Προσέξτε την ώρα στην χθεσινοβραδινή ανάρτηση. Από το πρωί και μετά η ώρα έχει κατέβει και έχουν αφήσει μόνο την ημερομηνία!
ΑΠΟ: http://pressmme.blogspot.com/
Το καρτέλ των εταιρειών δημοσκόπησης καθοδηγούμενο από τους εργοδότες του Μπόμπολα, Λαμπράκη, Βαρδινογιάννη, συνεχίζει να κατασκευάζει δημοσκοπήσεις προκειμένου να χειραγωγήσει τις Ευρωεκλογές. Στις εκλογές του 2007 τα κατάφερε με την ΜRB να κάνει τηλεφωνική δημοσκόπηση στην περιοχή της καμένης Ηλείας και Αχαΐας, ( το αστείο είναι ότι ο κ. Μαύρος έπαιρνε και απαντήσεις από τους καμένους και μάλιστα θετικές για την κυβέρνηση με τους 70 νεκρούς ) και με τις άλλες εταιρείες δημοσκόπησης να ρωτούν το ίδιο χρονικό διάστημα για τις ευθύνες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις φωτιές!
Τώρα ο ΔΟΛ που είναι πάντα στην πρωτοπορία σε χρόνο dt έβγαλε δημοσκόπηση της κάπα research για το debate με καταλληλότερο τον καταλληλότερο φυσικά.
Τα δίνουν όλα οι κουφάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: