Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

SIEMENS - DEUTSHE TELEKOM - ΟΤΕ

ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΑΣ


Όλα έχουν σχέση με την πώληση του ΟΤΕ!

Όταν ο Βγενόπουλος πουλάει τις μετοχές του ΟΤΕ στην DEUTSHE TELEKOM και η τελευταία αποφασίζει να πάρει ολόκληρο τον ΟΤΕ με συμφέροντες για την ίδια όρους, βάζει σε ενέργεια το σχέδιό της.
Έχει στα χέρια της στοιχεία από την εταιρεία SIEMENS ( με την οποία συνεργάζεται άριστα ) για την εξαγορά πολιτικών και πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα από το « μαύρο ταμείο » της τελευταίας.
Η DEUTSHE TELEKOM διαρρέει δημοσιογραφικά στις αρχές του Γενάρη ότι υπάρχουν στοιχεία και για τα «δύο μεγαλύτερα κόμματα» για εξαγορά τους με μαύρο χρήμα από την SIEMENS και έρχεται σε επαφή με την κυβέρνηση για την «εξαγορά» του ΟΤΕ.
Συμφωνεί με την κυβέρνηση ότι θα πάρει τον ΟΤΕ με τους όρους που θέλει η ίδια και σαν αντάλλαγμα θα διοχετεύει στην δημοσιότητα τα στοιχεία για το σκάνδαλο της SIEMENS που θα θίγουν μόνο τους εσωτερικούς και αντιπολιτευτικούς της αντιπάλους με αποκορύφωμα των αποκαλύψεων την ημερομηνία οριστικής «πώλησης» του ΟΤΕ όπου θα κουκουλωνόταν πλήρως η βρώμικη συναλλαγή τους. Σε αντίθετη περίπτωση οι αποκαλύψεις του σκανδάλου θα προχωρούσαν και προς την πλευρά της κυβέρνησης.
Έτσι και ενώ η «ανεξάρτητη» Ελληνική «δικαιοσύνη» υποτίθετο ότι ασχολείτο με το σκάνδαλο SIEMENS από το 2005 αλλά κοιμόταν, από τον Μάρτιο του 2008 άρχισε να έχει κάποιες «πληροφορίες», που παράλληλα δημοσιοποιούνταν έντεχνα.
Έτσι και ενώ μέχρι τις αρχές Ιουνίου έχουν διοχετευθεί πληροφορίες για κάποια περιφερειακά πρόσωπα της ΝΔ και για το φεστιβάλ νεολαίας του ΠΑΣΟΚ «σκάνε» την περίπτωση Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρας κ.λ.π. για να εξουδετερώσουν την «Αγία οικογένεια», που ξέρουν πόσο παραδόπιστη είναι φοβούμενοι να μη ζητήσει «μερτικό» και παράλληλα να ενισχύσουν την εσωκομματική θέση των Καραμανλικών μέσα στο κόμμα. Ο Χατζηγάκης που δεν είναι στο κόλπο δηλώνει ότι δεν υπάρχει ανάμειξη πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο.
Όταν ψηφίσθηκε στην Ελληνική Βουλή και μόνο από τους βουλευτές της Ν.Δ. η συμφωνία πώλησης και ο Μ. Καρχιμάκης αποκαλύπτει τις σχέσεις της γυναίκας του Αλογοσκούφη με την DEUTSHE TELEKOM δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης των αποκαλύψεων ειδικά για το ΠΑΣΟΚ και έτσι παραδίδει τα στοιχεία στα ΜΜΕ και στον ανακριτή.
Ο Καραμανλής από τις Βρυξέλες ανακοινώνει ότι η υπόθεση δεν αφορά την Ν.Δ ( Παρ΄ όλο που έχουν διαρρεύσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα πληροφορίες για εν ενεργεία Υπουργούς της κυβέρνησης που είναι αναμεμειγμένοι στο σκάνδαλο ) σίγουρος ότι η DEUTSHE TELEKOM θα κρατήσει τον λόγο της.
Η συνέχεια ….. έρχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: