Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ


Στα εγκαίνια ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου βρέθηκε η υπουργός Παιδείας εκπροσωπώντας, όπως λέει η ίδια σε ανάρτησή της, τον πρωθυπουργό.

Στα εγκαίνια του νέου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου PIERCE – The American College of Greece, στα Σπάτα, βρέθηκε τη Δευτέρα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.



 Τέσσερις νέες και πρωτοποριακές χειρουργικές αίθουσες, εγκαινιάστηκαν στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.


Ουτε ένα  δημόσιο  σχολείο,  ούτε  ένα  δημόσιο  νοσοκομείο. 

"Γαύδος: Κλείνει το δημοτικό σχολείο – Ούτε Γυμνάσιο στο νησί λόγω έλλειψης μαθητών"

"Για τις αλλαγές που θα γίνουν στα νοσοκομεία ο κ. Πλεύρης στην ομιλία του ανέφερε ότι η προσπάθεια για αλλαγές θα ξεκινήσει το 2023 από την 7η υγειονομική περιφέρεια της Κρήτης, πιλοτικά».

Εκεί από ότι σχεδιάζεται θα υπάρξουν συγχωνεύσεις νοσοκομείων αφού όπως είπε ο υπουργός υγείας είπε ότι «δεν μπορεί η Κρήτη να έχει οκτώ νοσοκομεία από τα οποία τα τέσσερα, να βρίσκονται στο Λασίθι. Πρόσθεσε ότι «όσα χειρουργεία γίνονται στο νοσοκομείο Αγ. Νικολάου, άλλα τόσα γίνονται στα άλλα τρία νοσοκομεία του νομού και τελικά πηγαίνουν στο ΠΑΓΝΗ (Πανεπιστημιακό Ηρακλείου)».


Δεν υπάρχουν σχόλια: