Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΡΚΟ ΑΝΤΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ


 Στο Μάτι Μητσοτάκης και Αναστασιάδης -Tελετή θεμελίωσης πάρκου.

Νοσοκομείο στο Μάτι θα χτίσει η Κύπρος

https://www.protothema.gr/greece/article/840366/nosokomeio-sto-mati-tha-htisei-i-kupros/

  Την πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας να ανεγείρει νοσοκομείο στο Μάτι της Αττικής, μετέφερε στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης, παραλαμβάνοντας χρηματική επιταγή ύψους 50 χιλιάδων ευρώ που προσέφεραν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΣΕΚ (Συνομοσπονδία Εργατών Κύπρου) και η ΕΠΟΕΤ (Ελεύθερη Παγκύπρια Οργάνωση Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών) για ενίσχυση των πυρόπληκτων στην Ελλάδα.


Η Κύπρος θα χτίσει νοσοκομείο στο Μάτι

https://www.iefimerida.gr/news/459904/i-kypros-tha-htisei-nosokomeio-sto-mati 

Χρηματική επιταγή ύψους 50.000 ευρώ παρέλαβε ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, απο τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ΣΕΚ (Συνομοσπονδία Εργατών Κύπρου) και ΕΠΟΕΤ (Ελεύθερη Παγκύπρια Οργάνωση Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών) με σκοπό την ανέγερση νοσοκομείου στο Μάτι. .

Τελικά:  

01/02/2023  11:26

Στο Μάτι βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Νίκο Αναστασιάδη, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό.

Αμφότεροι δίνουν το «παρών» στην τελετή θεμελίωσης του πάρκου μνήμης στο Μάτι. Σημειώνεται ότι πέντε χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι, με τη φωτιά που άφησε πίσω της 104 νεκρούς, οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν δικαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: