Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ!

Πριν από 30 χρόνια σίγουρα δεν υπήρχε internet. Παρ όλα αυτά στις δημόσιες υπηρεσίες όλων των άλλων χωρών πλην της Ελλάδας δεν υπήρχαν ουρές, δεν υπήρχε ταλαιπωρία. Στην Ελλάδα του 2014 συνεχίζουν να υπάρχουν ουρές παρά την χρήση του internet. Άρα αυτό που φταίει για το χάλι μας δεν είναι η χρήση ή μη χρήση της τεχνολογίας αλλά η μαζοχιστική διάθεση του κράτους απέναντι στον πολίτη.


Το 2005 αποφάσισα να υποβάλω την φορολογική μου δήλωση μέσω του taxis. Με ένα μόνο e-mail που έστειλα πήρα αμέσως τους κωδικούς ( κλειδάριθμους ) για να μπορώ να μπαίνω στο σύστημα.

Το 2011 ξαναέβαλαν όλους τους φορολογούμενους να πάνε αυτοπροσώπως στις εφορίες για να πάρουν νέους κλειδάριθμους. Στο μητρώο κάθε εφορίας για αρκετούς μήνες γινόταν πανζουρλισμός.

Δεν σταμάτησαν όμως εδώ αλλά σήμερα κάποιοι αποφάσισαν να βασανίσουν ξανά τους φορολογούμενους και να τους στείλουν στις εφορίες για να ξαναπάρουν νέους κλειδάριθμους αν οι προηγούμενοι που είχαν ήταν παλιοί ( πριν από το 2010 ).

Τελικά τα βασανιστήριά μας δεν θα σταματήσουν πουθενά, γιατί αυτοί που μας διοικούν είναι του πνευματικού επιπέδου του Θεοχάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: