Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ - ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Με αφορμή τα τρία χρόνια που πέρασαν από την OLYMPIC AIRWAYS στην AEGEAN – OLYMPIC AIR.


Πριν από μερικά χρόνια κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι θα είμαστε καλύτερα χωρίς κρατική αεροπορική εταιρία και μάλιστα χρησιμοποιούσαν αυτά τα απίθανα επιχειρήματα του ανεκδιήγητου Χατζηδάκη, όπως: πόσα σχολεία και πόσα νοσοκομεία πάρα πάνω θα είχαμε αν δεν είχαμε τα ελλείμματα της «Ολυμπιακής».

Τα ίδια πάνω κάτω μας είπαν για να δικαιολογήσουν και το ξεπούλημα του ΟΤΕ, της Δημόσιας Τηλεόρασης, και ετοιμάζονται να κάνουν τα ίδια για τον ΟΣΕ, την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΛΒΟ…

Σήμερα η πορεία ιδιωτικοποίησης του «Εθνικού Αερομεταφορέα» είναι ενδεικτική της κατάντιας της κρατικής περιουσίας και γενικότερα του Ελληνικού κράτους. Της κατάντιας μας.

Τρία χρόνια μετά την «ιδιωτικοποίηση» της «Ολυμπιακής» μετράμε χιλιάδες απολυμένους, χιλιάδες συνταξιούχους, εκατομμύρια ευρώ σε ελλείμματα, λιγότερα σχολεία και νοσοκομεία, και μια νέα αεροπορική εταιρεία θυγατρική πια της AEGEAN του μεγαλύτερου διώκτη και ανταγωνιστή της «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ».

Την ίδια πορεία με αυτήν της «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ» θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες «ιδιωτικοποιήσεις» και την ίδια πορεία θα έχουμε και σε λίγο σαν Ελληνικό κράτος. Ένα κράτος χωρίς Εθνικό Αερομεταφορέα, χωρίς Δημόσια τηλεόραση, χωρίς Ηλεκτρική Ενέργεια, χωρίς τρένα, χωρίς πολεμική βιομηχανία, χωρίς, χωρίς, χωρίς…

Ένα κράτος χωρίς μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: