Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΤ ERT ΕΡΤ ERT ΥΕΝΕΔ ΔΤ ΥΕΝΕΔ ΔΤ ΥΕΝΕΔ

Ήταν γνωστό ότι μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κατά προτίμηση βροχερή, όταν θα ήταν λιγοστοί οι ακροατές των λαϊκών συναυλιών του προαυλίου, η αστυνομία με τα ΜΑΤ θα έκανε «ντου» στο κτίριο της ΕΡΤ για να βγάλει έξω τους λιγοστούς εναπομείναντες εργαζόμενους.


4:20 π.μ. σαν τους γαλατάδες, σαν τους διαρρήκτες παρουσία του εισαγγελέα, με στολή στρατοδίκη ή πολιτικά δεν έχει σημασία, για νομιμοποιηθεί η παρανομία όπως στον καιρό της χούντας ( Παρουσία του Σδράκα του τότε χουντικού Πρύτανη του πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης έγινε η επέμβαση στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης το 1973 ) οι βρικόλακες ξανακτύπησαν σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ.

Τώρα παρουσία εισαγγελέα θα ξαναμπεί ο σημερινός Βύρων Σταματόπουλος και ο Ζουρνατζής, Καψής, μαζί με κάμερες για να δείξει τις «καταστροφές» που έχουν κάνει οι εργαζόμενοι στο κτίριο και σε μηχανήματα.

Μια μέρα μετά την ψήφιση από την Ελληνική Βουλή την μόνιμη αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών, δημιουργώντας ένα νέο ιδιωτικό ολιγοπώλιο, και ένα νέο κλειστό επάγγελμα αυτό του καναλάρχη.

Μια μέρα που στην Ελλάδα είναι ξανά εδώ η Τρόικα επέλεξαν οι Κουίσλινγκς για να δείξουν ότι έχουν πυγμή και ότι εκτελούν εντολές.

Πόσα χρόνια μας γυρίζουν πίσω.

http://diulistirio.blogspot.ch/2013/10/blog-post_7187.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: