Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

H Φορολόγηση του πετρελαίου θέρμανσης οδήγησε σε άλλες λύσεις για την θέρμανση των νοικοκυριών. Τζάκια, ξυλόσομπες, ηλεκτρικές θερμάστρες, air conditions, σόμπες πετρελαίου, μαγκάλια επιστρατεύτηκαν προκειμένου να βγάλουμε τον χειμώνα.


Αποτέλεσμα, το κράτος δεν εισέπραξε τα προσδοκώμενα από την πάταξη της φοροδιαφυγής από την λαθρεμπορία του πετρελαίου θέρμανσης, γιατί υπάρχει και η λαθρεμπορία του ναυτιλιακού πετρελαίου που είναι πλήρως αφορολόγητο, από την άλλη είχαμε θύματα από ατυχήματα πυρκαγιών, και σε λίγο θα θρηνήσουμε και θύματα από την ρύπανση της ατμόσφαιρας.

Βλέπετε οι διοικούντες, ή οι εκτελούντες εντολές από την τρόικα, αγνοούν τα στοιχειώδη από την φυσική των γυμνασιακών τους χρόνων.

«Η δράση συνοδεύεται πάντα από αντίδραση» την οποία πάντα πρέπει να προβλέπεις ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι θετικό και όχι αρνητικό.

Τελικά έχουν επιστρατεύσει τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια ώστε να προπαγανδίζουν την πιθανή φορολόγηση των ξύλων, των τζακιών, των μαγκαλιών κ.λ.π. ώστε να μας έρθει σαν φυσιολογικό γεγονός η νέα φορολογία. Η αύξηση της τιμής του ρεύματος έγινε ήδη ώστε να αντισταθμίσει τις απώλειες από τον φόρο πετρελαίου από τους χρήστες ηλεκτρικών θερμαντικών συσκευών.

Έχουν σκοπό να αφήσουν χωρίς σπίτια, χωρίς χωράφια, χωρίς θέρμανση, χωρίς μισθούς και συντάξεις, να μας κάνουν κανονικούς προλετάριους.

Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: