Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Ή ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ




Τι έγινε σύντροφοι του ΚΚΕ; Πειραχτήκατε που ο κόσμος άρχισε να σας γυρνάει την πλάτη και τα βάλατε με την κυβέρνηση 4 ημέρες μετά την ορκωμοσία της;
Από πού πηγάζει αυτή η αγανάκτηση; Τι συνέβη μια βδομάδα μετά τις εκλογές που δεν υπήρχε πριν;
Το κόλπο σας είναι παλιό:
« Τα βάζουμε με την κυβέρνηση για να αποδείξουμε το αντιλαϊκό της πρόσωπο, προκαλώντας να μας δείρουν για να παριστάνουμε μετά τα θύματα, και άρα να έχουμε την συμπάθεια του κόσμου».
Είναι επαναστατική προσπάθεια να πολιορκούμε έναν υπουργό στο γραφείο του πριν ακόμα γίνουν οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης ή ψευτομαγκιές;
Τα ίδια έκανε και παλιότερα το ΚΚΕ. Ο τότε Δήμαρχος της Νίκαιας Στέλιος Λογοθέτης προκαλούσε να τον δείρουν μέσα στο νοσοκομείο της Νίκαιας όπου είχε μπει με τσαμπουκά ή έξω από την μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου στην πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 1981, για να γίνει ήρωας.
Άντε σειρά έχει τώρα ο Μαυρουδόγλου και ο Τριάντης με τους συνταξιούχους που μέχρι τώρα ήταν ικανοποιημένοι χωρίς επίδομα για το πετρέλαιο θέρμανσης και μηδενικές αυξήσεις στις συντάξεις.
Βγάλτε στους δρόμους και τους οικοδόμους που μόλις τώρα κατάλαβαν ότι δεν υπάρχουν δουλειές, ενώ μέχρι τώρα περνούσαν καλά και δεν μίλαγαν.
Σύντροφοι με τέτοιες μαλακίες στις επόμενες εκλογές θα έχετε ακόμη λιγότερους ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: