Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ


Ποιος θα σώσει το "Αττικόν";

Μόνο πέντε πανεπιστημιακοί ιατροί υπέγραψαν -και μάλιστα κάτω από πίεση- επί συνόλου 30 γιατρών ειδικευόμενων που είναι στην κλινική του κ. Κρεμαστίνου, το κατάπτυστο κείμενο (διαβάστε εδώ). Γιατί άραγε ο κ. Κρεμαστινός κυκλοφόρησε αυτή την επιστολή; Τόσο καιρό δεν υπήρχε πρόβλημα;
Οι εργαζόμενοι στο Αττικόν αναμένουν τώρα βοήθεια για τη σωτηρία του νοσοκομείου από τους πολιτικούς αρχηγούς και τις πρωτοβουλίες τους.
Σήμερα Παρασκευή σχεδάζεται να επισκεφθεί το νοσοκομείο κλιμάκιο του Συνασπισμού για να ακούσει τα προβλήματα των εργαζόμενων. Ήδη ο Γ. Παπανδρέου γνωρίζει την κατάσταση και πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες που θα πιέζουν ώστε να βγει το νοσοκομείο από το τέλμα που έχει περιπέσει. Εξάλλου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για αυτό το νοσοκομείο καθώς σε αυτό έχει νοσηλευθεί και ο ίδιος και η μητέρα του στο παρελθόν. Επομένως, γνωρίζει όχι μόνο την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, αλλά και την ανησυχία των ομορων δήμων και των κατοίκων τους.
Την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου μάλιστα το Δημοτικό Συμβούλιο του Χαϊδαρίου πραγματοποιεί ανοιχτή συνεδρίαση για τα προβλήματα του Αττικού.
Τι θα γίνει με τον Εθνικό Καρδιολόγο Κρεμαστινό; Θα εξακολουθήσει να υπονομεύει το ΠΑΣΟΚ στο Αττικό Νοσοκομείο;
Έχει αγαστή συνεργασία με τον Αβραμόπουλο για να διαλύσουν το ΕΣΥ;
Το ΠΑΣΟΚ επικροτεί τις ενέργειές του; Επικροτεί την χρησιμοποίηση ειδικευόμενων γιατρών στο ιδιωτικό του Ιατρείο ( εκτός νοσοκομείου ) σαν χαμάληδες και προσωπικούς οδηγούς;
Μαζέψτε τον ή διώξτε τον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: