Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ;

   Με φωτογραφία από τη Χιλή η προπαγάνδα Θεοδωράκη...
Οι κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματοςαφορούν διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, για τις ζημιές στο Πολυτεχνείο, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικού, παρακώλυση συγκοινωνιών, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία, παράνομη κατοχή και χρήση κροτίδων. 
Μία από τους ανήλικους κατηγορούμενους υποστηρίζει πως συνελήφθη γιατί βρέθηκε απλώς στην ευρύτερη περιοχή, ενώ από τους πέντε αλλοδαπούς οι τρεις είναι Σύριοι που έχουν από το καλοκαίρι δελτίο αιτούντος διεθνούς προστασίας. Οι τρεις πρόσφυγες δηλώνουν ότι συνελήφθησαν όντας διερχόμενοι από το σημείο με σκοπό να φτάσουν σε σχολείο που πηγαίνουν στην οδό Αχαρνών.

 
  ΟΗΕ: Να βρεθούν οι δράστες της επίθεσης στη Σούδα
http://www.nooz.gr/greece/oie-na-timori8oin-oi-drastes-tis-epi8esis-sti-soida



   Την οργή των Βοσνίων και όχι μόνο έχει προκαλέσει ένα πανό που ανύψωσαν οπαδοί  στο Γ. Καραϊσκάκης, κατά την διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Βοσνία.
Το πανό που ήταν  γραμμένο στα σέρβικα αναφερόταν στο έγκλημα που έγινε τον Ιούλιο του  1995, κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, στην πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία, που σφαγιάστηκαν 8.000 Βόσνιοι μουσουλμάνοι


Ρε  σύντροφοι  την  περίπτωση  της  προβοκάτσιας  δεν  την  έχετε  σκεφτεί;    

Δεν υπάρχουν σχόλια: