Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΣΑΛΜΑΣ Ο ΛΕΚΤΩΡ





O ψεύτικος λέκτορας της Ιατρικής Μ. Σαλμάς εν δράση. Άρχισε να "γλύφει" και να πουλάει εκδούλευση στους Πανεπιστημιακούς του "ΑΤΤΙΚΟΝ".


Μήπως μετά και από προτροπή του Σαμαρά που νοσηλεύτηκε στο «Αττικό» πριν από λίγες ημέρες;

http://www.parapolitiki.com/2012/06/superman.html
http://zoornalistas.blogspot.gr/2012/07/blog-post_02.html
http://zoornalistas.blogspot.gr/2012/07/blog-post_02.html




«ΕΠΙΔΡΟΜΗ» ΤΟΥ Μ. ΣΑΛΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Από Α.Ρ.Σ.Ι. – Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών 9-7-12
Αιφνιδιαστικά έκανε σήμερα το πρωί την εμφάνισή του στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγ. Βαρβάρα» ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς. Οι γιατροί και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του νοσοκομείου αρχικά υπέθεσαν πως ο νέος υπουργός εγκαινιάζει επισκέψεις στα νοσοκομεία με σκοπό να δει από κοντά τα τεράστια προβλήματα και να συζητήσει λύσεις έστω και «για τα μάτια» … Αμ δε …
Πολύ γρήγορα διαπίστωσαν πως ο κ. Σαλμάς ήρθε με «διατεταγμένη αποστολή» : να διαμηνύσει στους υγειονομικούς του «Αγία Βαρβάρα» εμμέσως πλην σαφώς –και μάλιστα με σκαιότατο ύφος - πως ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΠΕΡΙΤΤΟΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και πως το νοσοκομείο οδεύει γρήγορα προς κλείσιμο και οι εργαζόμενοι προς μετάταξη. Μάλιστα, έγινε αμέσως γνωστό – από διαρροές μέσα από το περιβάλλον του ίδιου του κ. Σαλμά αλλά και από αυτό της υφυπουργού κ. Σκοπούλη – πως κάποιοι ΜΕΓΑΛΟΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ με «άκρες» μέσα στην κυβέρνηση απαιτούν το ΑΜΕΣΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ του νοσοκομείου ώστε να «λεηλατήσουν» το προσωπικό του για να ενισχύσουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ, δηλαδή τα δικά τους «μαγαζιά». Άλλωστε :
- Η πρόθεση της κυβέρνησης για ΚΛΕΙΣΙΜΟ νοσοκομείων ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΤΑΙ σε όλους τους τόνους αυτές τις μέρες. Οι ΝΕΝΕΚΟΙ της «τρόϊκας εσωτερικού» δηλώνουν την πλήρη υποταγή τους σε όλα όσα προστάζουν οι ΦΥΡΕΡ της «τρόϊκας εξωτερικού».
- Είναι γνωστοί οι ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΙ ΔΕΣΜΟΙ του κ. Σαλμά και της κ. Σκοπούλη με το μεγαλοκαθηγητικό κατεστημένο, το οποίο αποτελεί διαχρονικά ένα ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ «ΛΟΜΠΙ» ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας, συνεχίζοντας το … «μεγαλειώδες» έργο των προκατόχων της, θέλει να πετύχει «ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ» : από τη μία να εφαρμόσει τάχιστα τις απάνθρωπες εντολές Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΔΝΤ για κλείσιμο όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού δημόσιων κλινών με ταυτόχρονη «αξιοποίηση» των κτιρίων και εκτάσεων που θα «αδειάσουν» (ό,τι πρέπει για «οικοπεδάκια» το Δυτικής Αττικής καθώς και άλλα νοσοκομεία…) και από την άλλη να ικανοποιήσει τις ορέξεις κάποιων μεγαλοκαθηγητάδων –«ημέτερων» του ίδιου του κ. Σαλμά αλλά και της κ. Σκοπούλη - για «φρέσκο κρέας» ιατρικής και νοσηλευτικής εργασίας. Άλλωστε, είναι γνωστό πως επιμελητής ΕΣΥ και μάλιστα από … υποχρεωτική μετάταξη σε πανεπιστημιακή κλινική ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ : μόνο υποχρεώσεις, καθόλου δικαιώματα.
Όμως «ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ». Είναι γελασμένοι αν νομίζουν πως ο λαός και οι υγειονομικοί θα επιτρέψουν το ΚΛΕΙΣΙΜΟ και την ΛΕΗΛΑΣΙΑ των δημόσιων νοσοκομείων μόνο και μόνο επειδή έτσι γουστάρουν οι «γκαουλάϊτερς» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κάποιοι ντόπιοι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ και ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: