Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Φωτ. Από: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/


Είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα διαλύσει μέσα σε λίγο χρόνο μόνο αυτά τα οποία με τόσο κόπο και αγώνες κατέκτησε η Ελληνική κοινωνία μεταπολεμικά με αποκορύφωμα την περίοδο που

πρωθυπουργός ήταν ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά θα διαλύσει και το ίδιο του το κόμμα.
Αφού κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να αθωώσει την δεξιά, τον καραμπουζουκλή, τους καραγκιόζηδες που μας κορόιδευαν 5 χρόνια και τους καθ’ έξιν απατεώνες παντός καιρού, στο τέλος χρεώθηκε ό ίδιος και κατ επέκταση το ΠΑΣΟΚ όλες της αμαρτίες αυτού του τόπου.
Δεν σταμάτησε όμως εκεί αλλά συνεχίζει να κάνει προσωπικές μαλακίες ακόμα μεγαλύτερες, αδυνατώντας να καταλάβει την Ελληνική πραγματικότητα, και το παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Χωρίς οράματα, χωρίς στόχους, χωρίς πιστεύω, χωρίς πυξίδα, χωρίς πρόγραμμα, με το κόμμα στην γωνία, έχει γίνει εύκολο θύμα του κάθε Ευρωπαίου κοπρίτη και κάθε παγκόσμιου αλήτη, που προσπαθεί να τους αντιμετωπίσει με μοναδικό όπλο την αφέλειά του.
Χωρίς «οπαδούς», χωρίς λαϊκή στήριξη, χωρίς συνεργάτες πάει από το κακό στο χειρότερο, με την λαϊκή δυσαρέσκεια να διογκώνεται και να στρέφεται όχι μόνο εναντίον του αλλά και εναντίων του ΠΑΣΟΚ, που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και αυτό απέναντί του, αλλά και σε κάθε τι που έχει σχέση με το πράσινο χρώμα, ακόμα και στο χορτάρι των γηπέδων.









Δεν υπάρχουν σχόλια: