Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


Πως μεθοδεύεται το κλείσιμο νοσοκομείων.

Δυστυχώς παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η ΑΓ. Βαρβάρα» από τον Νοέμβριο του 2010 για τον κίνδυνο της αδυναμίας μη εφημέρευσης του Νοσοκομείου από την νέα χρονιά λόγω αποχώρησης επικουρικών γιατρών, η διοίκηση του νοσοκομείου και η 2η ΥΠΕ δεν έκαναν τίποτα για να προλάβουν αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις με αποτέλεσμα η γενική χειρουργική κλινική να αδυνατεί να εκτελέσει σήμερα την γενική εφημερία του νοσοκομείου.
Πώς αντιμετώπισε η διοίκηση αυτή την νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε;
Μα έστειλε έγγραφο στις 14.00 της 10ης Ιανουαρίου 2011 ( ημέρα γενικής εφημερίας ) προς τον Δ/ντη χειρουργικού τομέα και τον Δ/ντη της γενικής χειρουργικής κλινικής και «παρακαλεί για την λειτουργία του χειρουργικού ιατρείου εκτάκτων για την εκτίμηση και μόνο των χειρουργικών περιστατικών και την διακομιδή όσων περιστατικών χρειάζονται χειρουργική επέμβαση, λόγω έλλειψης χειρουργών».
Βέβαια όλα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι. Εντάσσονται όλα σε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο προειλημμένων αποφάσεων αναστολής ή κατάργησης ολόκληρου ή μέρους του νοσοκομείου. Το ότι θα κάνει διάλογο ό Λοβέρδος την άνοιξη μάλλον αφορά τους αφελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: