Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟ ΕΣΥ

ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΣΕ.

Μηχανοδηγός του ΟΣΕ στο ΕΣΥ; Όχι.
Αλλά ξυλουργός του ΟΣΕ σε νοσοκομείο; Ναι!
Θα γίνει σε λίγο η κατάσταση για γέλια και για κλάματα.

Αντί να φροντίσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» να συμπληρώσει τις κενές θέσεις γιατρών έστω και με επικουρικούς γιατρούς ώστε να εξασφαλίσει την στοιχειώδη λειτουργία του Νοσοκομείου ( η χειρουργική κλινική θα κλείσει από 1 / 1 / 2011 γιατί θα μείνει με 1 ½ γιατρό ) προτείνει θέσεις του νοσοκομείου σ΄ αυτούς που θα μεταταχθούν από τον ΟΣΕ στο δημόσιο.
Τώρα τι σόι νοσοκομείο θα είναι αυτό με πολιτικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, οδηγούς, κλητήρες και ξυλουργούς ένας θεός το ξέρει.
Το ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο είναι το πρώτο που έχει στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση για να κλείσει ( «θα αλλάξει χρήση» το λένε τώρα και το παπαγαλίζουν τα ΜΜΕ, δηλαδή θα βάλουν στην πύλη του πρώην νοσοκομείου κόκκινο φωτάκι ), αυτό είναι άλλο θέμα.
Που θα πας ρε Καραμήτρο;

Υ. Γ. Τα πράγματα είναι χειρότερα στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, το οποίο ζητάει από τον ΟΣΕ μαρμαράδες. Πρόκειται να συμπληρώσει το 3ο Νεκροταφείο που είναι σε μικρή απόσταση από αυτό και θα λειτουργεί εναλλάξ με αυτό ( όπως το κέντρο υγείας Κορωπίου και Μαρκοπούλου ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: