Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ VS ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Αναδιάρθρωση ΕΛ.ΑΣ και Π.Σ, κατάργηση Αγροφυλακής

ΑΘΗΝΑ 09/10/2009

Αναδιάρθρωση όλων των υπηρεσιών της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μίλησε για "δημοκρατική και εθνική αστυνομία προς τον πολίτη", διαβεβαιώνοντας ότι "αστυνομικός που ακουμπά πολίτης θα φεύγει". Ο κ. Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε, επίσης, την κατάργηση του σώματος της Αγροφυλακής και αλλαγή στην ηγεσία της ΕΥΠ.
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ...
Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010
Υπουργικό Συμβούλιο (1) - Τι συζητήθηκε
(ANA) – 1 ημέρα πριν
Η διάλυση της αγροφυλακής και η μετάταξη των υπαλλήλων της σε δασικές υπηρεσίες, η συγκρότηση υπηρεσιακού συμβουλίου που θα εξετάσει πόσους υπαλλήλους έχει ανάγκη η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και η κάλυψη αναγκών άλλων υπουργείων από τους υπόλοιπους,καθώς και η μετάβαση των 5.416 εποχικών πυροσβεστών σε καθεστώς πενταετούς θητείας με την επωνυμία Επικουρικοί Πυροσβέστες, αντί του ισχύοντος μέχρι τώρα καθεστώτος των 8μηνων συμβάσεων είναι μερικά, σύμφωνα με πληροφορίες, από τα θέματα που απασχόλησαν την σημερινή, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Ένα χρόνο μετά η Αγροφυλακή ζει και βασιλεύει! Τα ρουσφέτια του «Τρισκατάρατου» δεν κινδυνεύουν, θα αποκατασταθούν πάραυτα.
Την ίδια στιγμή πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για συγχώνευση, κλείσιμο, και κατάργηση νοσοκομείων και νοσηλευτικών μονάδων.
Η Ελληνική πολιτεία κάνει τις επιλογές της και βάζει τις προτεραιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: