Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΟΛΑ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ!
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ: ΤΕΛΟΣ!
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ: ΤΕΛΟΣ!
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ΤΕΛΟΣ!



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
«Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Της 3μελους ΕΙΝΑΠ του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής
«Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»


Η 3μελής της ΕΙΝΑΠ του Νοσοκομείου πληροφορεί τους ασθενείς και τους συνοδούς τους ότι κατά την προσέλευσή τους στην εφημερία της Υγειονομικής Μονάδος μας (παρά το ότι αποκαλείται Γενικό Νοσοκομείο, στην περιοχή των Αθηνών) θα εξετασθούν μόνο από Παθολόγο και Καρδιολόγο. Για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα υγείας τους θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλη Υγειονομική Μονάδα.
Κατανοούμε την ταλαιπωρία τους και το δυνητικά επικίνδυνο της καταστάσεως, αλλά και αυτές ακόμα οι υπηρεσίες παρέχονται με ελλιπή σύνθεση προσωπικού και εν μέρει χωρίς αμοιβή.
Για όλα τα ανωτέρω από μακρού έχουμε ενημερώσει όλες τις Προϊστάμενες Αρχές και έχουμε διαμαρτυρηθεί εντόνως, χωρίς κανένα αποτέλεσμα παρά μόνο επιδείνωση.
Θεωρούμε ότι εν τέλει επιθυμούν, δημιουργώντας αδιέξοδο και συγκρουσιακή κατάσταση ανάμεσα σε ταλαιπωρημένο προσωπικό και ασθενείς, και έχοντας αλλάξει σε βραχύ χρονικό διάστημα 3(τρεις) Διοικητές, να απαξιώσουν την Υγειονομική Μονάδα και με το πρόσχημα αυτό να την μετατρέψουν σε ότι επιθυμούν χωρίς όμως και να αναλαμβάνουν και ευθαρσώς την ευθύνη των πράξεών τους.
Η 3μελης της ΕΙΝΑΠ

Υ.Γ. Σε ανακοίνωση - ψήφισμα - οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου "ΑΤΤΙΚΟΝ" http://www.ygeianet.gr/keimeno.php?id=21557 , http://www.navarhida.blogspot.com/ , αποφάσισαν μεταξύ άλλων: " Τη στήριξη των εργαζομένων στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής και την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών αγώνα με αιτήματα τη στελέχωση και ανάπτυξη και των δυο νοσοκομείων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: