Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ



Αυτά που μας υπόσχονται οι δύο αλήτες της πολιτικής ζωής είναι ότι θα εξασφαλίσουν για όλους μας την σύνταξή των 700€. Όσοι παίρνουν μεγαλύτερη σύνταξη από εδώ και στο εξής θα τους μειώνεται μέχρι να φθάσει και σ αυτούς στα 700€.
Παράλληλα τι αποκάλυψε ο Τροικανός Ματίας Μόρς;
Ότι όλα τα ασφαλιστικά ταμεία πρέπει να μπουν στον ΕΟΠΥ χωρίς εξεραίσεις. Δηλαδή με λίγα λόγια όλοι οι ασφαλισμένοι θα έχουν τις ίδιες παροχές υπηρεσιών υγείας μέσω του ΕΟΠΥ, ενώ κάποιοι μαλάκες θα πληρώνουν διπλάσιες και τριπλάσιες ασφαλιστικές εισφορές.
Ούτε στην παλιά Σοβιετική Ένωση δεν γινόταν τέτοια ισοπέδωση. Και καλά το ΚΚΕ μπορεί να έχει μια τέτοια θέση που οδηγεί στην πλήρη προλεταριοποίηση αλλά να ισχυρίζονται αυτά τα πράγματα και τα αστικά κόμματα αυτό είναι «Ελληνοφρένεια».

ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑΞΟΥ;



Η επόμενη βόμβα θα είναι διατροφική.

Οι Βόρειο ευρωπαίοι θα ελέγχουν πλήρως και την διατροφή μας.

Δεν θα μπορούμε να παράγουμε ούτε πατάτες αν δεν πάρουμε σπόρους από την Ολλανδία

Αν δεν υπάρξει πρόνοια να φυλάξουμε σπόρους δικούς μας και να αναπαράγουμε τα φυτά μας θα πεινάσουμε.


ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ

ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...
Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται ο Μάκης Ψωμιάδης. Λίγο μετά τις 14.00, κλιμάκιο της Ιντερπόλ στην πΓΔΜ παρέδωσε σε αντίστοιχο ελληνικό κλιμάκιο, στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, τον ... εκ των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων που κρατείτο στις φυλακές των Σκοπίων από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της γείτονος χώρας.

Άντε και σε λίγο Μάκαρε θα είσαι σπίτι σου. Βλέπεις η Ελληνική δικαιοσύνη και αδέκαστος είναι και ανεξάρτητος (Αθανασίου ). Δεν έχεις ( που έχεις ) κανένα μέσο στην Ν.Δ.;

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Στο ποδόσφαιρο ξαναεφεύραν τον "αυτοφοράκια".

ΑΠΟ: http://www.fimotro.blogspot.com/
Την πρόθεση του να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο παγκόσμιο συνέδριο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, ελέω... του νέου αθλητικού νόμου Γερουλάνου, βάσει του οποίου, ο εκάστοτε πρόεδρος θα έχει ποινικές ευθύνες όταν γίνονται επεισόδια ακόμα και στα καφενεία.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ




ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Δεν ξεχνώ την άλλη Κυριακή να πάω να ψηφίσω.

Δεν ξεχνώ ποιοι μας έφεραν σ΄ αυτή την κατάσταση.

Δεν ξεχνώ από τους υπόλοιπους να μη ψηφίσω:

Καθηγητές Πανεπιστημίου και γενικά Πανεπιστημιακούς
Δημοσιογράφους και γενικά Παπαγαλάκια
Ποδοσφαιριστές και γενικά αθλητές
Ηθοποιούς και γενικά καλλιτέχνες.

Ψηφίζω μόνο εργαζόμενους ή πρόσφατα απολυμένους.




Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ



Μετά τις μειώσεις των μισθών και των εφημεριών άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια δυστυχίας στους γιατρούς του ΕΣΥ.
Η αρχή έγινε από την αριστερή κάλτσα.
Μετά τις νέες μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια θα τρυπήσει και η δεξιά κάλτσα, και μετά και τα σώβρακα ( εκτός αν προλάβουν και μας τα πάρουν ).

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΕΙ ΒΟΥΛΗ



Να γιατί πάμε κατά διαόλου.
Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη είναι καραδεξιά. Εν ενεργεία δικαστικοί πολιτεύονται με την Ν.Δ.
Στο παρελθόν είχαμε τον Ζορμπά που έγινε από εισαγγελέας Γ.Γ. στο υπουργείο Εθνικής άμυνας, τον Παπαγγελόπουλο που έγινε διοικητής της ΕΥΠ ελέω Καραμανλή, και τώρα τον Αθανασίου που τον βάζει ο Σαμαράς πρώτο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Ν.Δ.
Ναι ο κ. Αθανασίου είναι αυτός που είχε αναλάβει την υπόθεση Siemens, δεν βρήκε τίποτα και παρέδωσε την υπόθεση στον ανεκδιήγητο Ζαγοριανό.

Αυτά για να μη ξεχνάμε από που προέρχονται τα χάλια μας.
Υ.Γ. Ο Παπαγγελόπουλος είναι αυτός που ανέλαβε την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών και δεν βρήκε ούτε ένα ένοχο, ούτε ασχολήθηκε με την «αυτοκτονία - δολοφονία» του υπάλληλου της Vodafone Τσαλικίδη, αλλά δικαίωσε τον Μητσοτάκη στην διαμάχη του με τον Λαλιώτη με αποτέλεσμα να του πάρει το σπίτι στα Δολιανά.

Ο Ζορμπάς υποτίθεται ότι είχε αναλάβει σαν δικαστικός την υπόθεση των εξοπλιστικών δαπανών και δεν βρήκε τίποτα επιλήψιμο, ούτε και όταν έγινε Γ.Γ. του υπουργείου.
Ο επόμενος αδέκαστος θα είναι ο Πεπόνης.

Να τους χαιρόμαστε.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΕΛΠΕ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ


ΝΕΑ πτώση για το Αργό - Το ...Θαύμα στην Ελλάδα συνεχίζεται !...
ΑΠΟ: http://nonews-news.blogspot.com
7 εβδομάδες συνεχούς ήπιας πτώσης των τιμών του αργού πετρελαίου στην διεθνή αγορά, αλλά στην Ελλάδα η τιμή της αμόλυβδης παραμένει στα ύψη !...Ήπια πτωτικά κινήθηκε η τιμή του αργού την Πέμπτη, στη σκιά των απογοητευτικών στοιχείων από την... αγορά εργασίας των ΗΠΑ που αναζωπύρωσαν τις ανησυχίες για την οικονομία της μεγαλύτερης καταναλώτριας πετρελαίου στον κόσμο.Η τιμή του συμβολαίου του αργού, παραδόσεως Μαΐου σημείωσε πτώση 40 σεντς ή 0,4%, κλείνοντας στα 102,27 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.ΘΑΥΜΑ ,ΘΑΥΜΑ - ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟ !!!

Υ.Γ. Οι λιανικές τιμές της αμόλυβδης σήμερα είναι μεγαλύτερες απο την εποχή που η τομή του "αργού" ήταν 125 δολάρια το βαρέλι. Κατά τα άλλα υπαρχει Υπουργείο ανάπτυξης, επιτροπή αναταγωνισμού ... κ.λ.π. παπάρια καλαβρέζικα.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΟΛΑΡΙΑ ΟΛΑΡΑ



• Δημαράς μαζί με τον Καμένο
• Η Μπάρμπα και ο Κύρτσος με τον ΛΑΟΣ
• Η Άρια Αγράτσα με τον Σαμαρά
• Η Κουντουρά με τον Καμένο
• Ο Παϊτέρης με τον ΣΥΡΙΖΑ
• Ο ΜΑΡΚΉΣΙΟΣ ΝΤΕ ΣΑΝΤ ΜΕ ΈΝΑ ΧΙΠΗ
• Ο ΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
• Ο ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΉΤΗ
• ΚΑΙ Η ΠΑΡΘΈΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ...

που λέει και ο Διονύσης.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Συμβαίνουν και στην Ιταλία…

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Στη γειτονική Ιταλία για τον δικό τους Παπαδήμιο (τον Monti, αδελφό του δικού μας στις ίδιες στοές τραπεζιτών) και τα ίδια μέτρα εξόντωσης του λαού...
- Ο αστυνομικός 1.600 € για να διακινδυνεύει τη ζωή…
- Ο πυροσβέστης 1.800 € για να...σώζει ζωές…
- Ο δάσκαλος 1.400 € για να προετοιμάζει τη ζωή…
- Ο γιατρός 2.200 € για να διατηρεί στη ζωή…
- Ο βουλευτής 30.000 € για να γαμάει τη ζωή των άλλων!

Μόνο που στην Ελλάδα αυτοί οι μισθοί είναι ακόμα μικρότεροι και σε λίγους μήνες θα γίνουν ακόμα πιό μικροί.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΕΣΒΗΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΤΣΑΥ Ή ΤΥΥ Ή ΑΝΕΚΔΟΤΟ



Το ερώτημα δεν είναι γιατί κάνει απεργία η Π.Ν.Ο. αλλά γιατί δεν κάνουμε απεργία όλοι εμείς οι υπόλοιποι εργαζόμενοι για τα χάλια που μας έκαναν τα ασφαλιστικά μας ταμεία οι κυβερνώντες;
Το πρώην ΤΣΑΥ και νύν ΤΥΥ ( για όσους δεν το ξέρουν ) έχει ξεχάσει εντελώς τους ασφαλισμένους του Υγειονομικούς οι οποίοι έχουν να πάρουν φάρμακα μέσω ασφαλιστικού βιβλιαρίου 1 ½ μήνα. Το ωραίο είναι ότι δεν διαμαρτύρεται κανείς. Ούτε ο ΠΙΣ ούτε ο ΙΣΑ. ( Ψέματα ο ΙΣΑ έκανε μια παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΤΣΑΥ στην Αχαρνών και αυτό ήταν όλο ).

ΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ




ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

Οι Πακιστανοί Ήρωες της Ημέρας...


Μετανάστες θυσιάστηκαν για να σώσουν ηλικιωμένους

Δύο νεαροί πακιστανοί μετανάστες έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να σώσουν ζευγάρι ηλικιωμένων, το αυτοκίνητο των οποίων σφηνώθηκε στις ράγες του τρένου στην περιοχή του Κρυονερίου Αττικής. Τα παιδιά δούλευαν εκεί κοντά, είδαν τι συνέβαινε και έσπευσαν να βοηθήσουν.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

«Αθώο» το Focus για το εξώφυλλο με την Αφροδίτη της Μήλου ...




Όταν έχεις τέτοιους Ναινέκους Έλληνες δικαστές τι να περιμένεις από το δικαστήριο της Χάγης;

ΑΛΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ

Αυτοκτονία στην πλατεία Συντάγματος
ΑΘΗΝΑ 04/04/2012

Άνδρας -77 ετών- έδωσε τέλος στη ζωή του το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.
Ο αυτόχειρας στάθηκε στη δεξιά πλευρά της πλατείας, έβγαλε όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.
http://www.nooz.gr/greece/autoktonia-stin-plateia-suntagmatos

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ

"Δεν μπορώ να ψάχνω για φαγητό στα σκουπίδια"...


Σύντροφοι μη στρέφετε τα όπλα στους κροτάφους σας, ξέρετε καλά ποιοί είναι οι στόχοι.


Διαβάστε τι έγραψε, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του...Ο ηλικιωμένος στο γράμμα που έγραψε, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη της αυτοκτονίας.«Είμαι συνταξιούχος. Δεν μπορώ να ζω σε αυτές τις συνθήκες. Δεν ...

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!

Tι ανακάλυψε ο φοβερός Λοβέρδος ότι συνέβη κατά τα χρόνια που αυτός είναι Υπουργός Υγείας;
Όπως δήλωσε και ο Α. Λοβέρδος, τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί ακόμα και 1000 % μολυσματικές ασθενείες όπως το AIDS. Παράλληλα, εμφανίστηκαν και πολύ μολυσματικές ασθένειες που εδώ και πολλά χρόνια είχαν χαθεί από την Ελλάδα και όλα αυτά οφείλονται στην ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών από χώρες της Αφρικής και της Ασίας.
Σώπα ρε αστυνόμε σαϊνη, μεγάλη ανακάλυψη έκανες!
Το ότι " - Θα δημιουργηθούν στα νοσοκομεία ειδικοί χωροί που θα φυλάσσονται από την αστυνομία και στους οποίους θα μεταφέρονται όλοι οι μετανάστες που αντιμετωπίζουν κάποια μολυσματική ασθένεια"
είναι αρλούμπες του κερατά.

ΑΠΡΙΛΗ ΜΟΥ ΞΑΝΘΕ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ



ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ



ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ


ΑΠΟ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/


ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ







ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ



ΠΩΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ

Ακριβότερα τα ακτοπλοϊκά, μειωμένη η κίνηση

ΑΘΗΝΑ 31/03/2012


Στη δυσμενή οικονομική κατάσταση της αγοράς με την περιορισμένη καταναλωτική κίνηση έρχονται να προστεθούν οι αυξήσεις έως και 6% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, που θα ισχύσουν από 1η Απριλίου επιβαρύνοντας όσους θέλουν να περάσουν το Πάσχα στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη κ.α.