Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Και στη Ζάκυνθο Γιατροί δεν υπάρχουν κ Λοβέρδε!

ΑΠΟ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Έχει μείνει η Ζάκυνθος με ένα Καρδιολόγο γιατί ο Λοβέρδος πιστεύει ότι έχει Γιατρούς!!! Δίνουν περισσότερα χρήματα στις διακομιδές... ενώ με λιγότερα θα είχαν όσους γιατρούς χρειάζοταν και δε θα χρειαζόταν διακομιδές. Διαβάστε τι γράφει ο μοναδικός Καρδιολόγος της Ζακύνθου.

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ

Δημήτρης Τσοβόλας: «Οι κυβερνητικοί είναι επικίνδυνοι» [δήλωση βόμβα] Από το "Στοχασμός-Πολιτική"


ΑΠΟ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
"Με την παγκοσμίως πρωτόγνωρη και εγκληματική τροπολογία που προβλέπει ότι το τίμημα από τις ιδιωτικοποιήσεις θα πηγαίνει για εξόφληση των χρεών, αποσκοπείται η προνομιακή και έγκυρη εξασφάλιση των δανειστών, για την περίπτωση μελλοντικού «κουρέματος» του δημόσιου χρέους. Είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι."
Δημήτρης Τσοβόλας
Με την τροπολογία προτείνεται μεταξύ άλλων, να γίνεται η διάθεση των εσόδων από την αποκρατικοποίηση και αξιοποίηση των δημοσίων επιχειρήσεων, «αποκλειστικά για την μείωση του δημοσίου χρέους» και να συμμετέχουν στην Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων οι...
Διαβάστε περισσότερα »

Η επέμβαση του ΔΝΤ χωρίς αναισθησία

ΑΠΟ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Από το "diakyvernisi"

Η εμπειρία του ΔΝΤ στα συστήματα περίθαλψης των χωρών στις οποίες έχει παρέμβει είναι αποκρουστική. Μία σειρά από χώρες του τρίτου κόσμου είχαν την ατυχία να ζήσουν την νέα πραγματικότητα στα ανύπαρκτα συστήματα περίθαλψης τους, μετά τις εντολές του ΔΝΤ για μείωση των δαπανών Υγείας και ιδιωτικοποίηση των ήδη ελάχιστων δομών που είχαν. Την ίδια ώρα που στο βωμό της αποπληρωμής του χρέους των αφρικανικών χωρών, οι δαπάνες υγείας και οι δαπάνες για...
Διαβάστε περισσότερα »

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ


ΑΠΟ: http://nonews-news.blogspot.com
Αφιερωμένο στην κατάσταση του τομέα της Υγείας στην Ελλάδα είναι άρθρο που δημοσιεύει η ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα».

http://nonews-news.blogspot.com/2011/04/blog-post_2729.html

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΤΑΣ ΣΕ ΖΗΤΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΑ

ΕΦΥΓΕ Ο ΠΙΟ ΣΕΜΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Έφυγε και ο Απόστολος ( Λάκης ) Σάντας

ΑΝΟΙΞΗ, ΑΝΟΙΞΗ



Όπως θα έλεγε και ο Ρήγας Φεραίος και οι σύντροφοί του «ακόμα τούτη η άνοιξη, τούτο το καλοκαίρι, ραγιάδες, ραγιάδες ... »

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;

20/04/2011
Ποια νοσοκομεία συγχωνεύονται(ΗΜΕΡΗΣΙΑ)
http://www.ygeianet.gr/keimeno.php?id=22328
Τα σενάρια για τα νοσοκομεία
Σενάριο 1 - Λ. Λιαρόπουλος
Προτείνεται για την Αττική η δημιουργία 9 «κύκλων» νοσοκομείων με «leader» τα: .....

Υ.Γ. KOLOPAIDO
Πώς λέμε "του κώλου τα εννιάμερα";
Έτσι ακριβώς

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ESSO ΕΤΟΙΜΟΣ



HAIRCUT

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ




Tι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;




Δεν βγάζεις τα γυαλιά και το μουστάκι μήπως και θυμηθώ!


Ο επόμενος....

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ

«Δεν Πληρώνουν» ούτε τη Μεγάλη Παρασκευή...

ΑΠΟ: http://nonews-news.blogspot.com/


Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει για τις 15:00 τη Μεγάλη Παρασκευή τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρών», οι οποίοι αυτή τη φορά θα ανοίξουν τις μπάρες των διοδίων στις Αφίδνες.


Περισσότερα...




COMEBACK ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

ΑΠΟ: http://www.inews.gr/88/o-kostas-gkousgkounis-epistrefei-sti-nea-paragogi-tis-SIRINA-ellinida-NEXT-PORN-MODEL-i-epistrofi-tou-daskalou.htm

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ SIRINA "ΕΛΛΗΝΙΔΑ NEXT PORN MODEL-Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ"!!!!

ΕΥΧΕΣ


ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΔΩΣΕ «ΘΡΑΣΟΣ» ΣΤΟΝ ΧΩΡΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ








Αντιδικία μεταξύ κρατικής τηλεόρασης και του τηλεοπτικού ΣΚΑΙ.

Δεν φτάνει που το κανάλι του Αλαφούζου είναι παράνομο, ελέω Ρουσόπουλου, έχει και το θράσος να τα βάλει με την δημόσια τηλεόραση και να την εγκαλεί γιατί θα μεταδώσει προγράμματα από τα ψηφιακά της κανάλια σε HD!
Η ηλίθια η κρατική τηλεόραση ένοιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στο κανάλι του Αλαφούζου.
Σαν δεν ντρεπόμαστε!


Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ



Ποιός είναι ο μεγαλύτερος φοροφυγάς στην Ελλάδα;
Μα φυσικά το Ελληνικό Δημόσιο!
Απόδειξη κρατικού Νοσοκομείου για παροχή υπηρεσιών και μάλιστα για Ιατρικές δαπάνες:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ

1η Είδηση : 18/04/2011 Δόθηκε στη δημοσιότητα η Έκθεση Μόσιαλου Για να διαβάσετε όλο το κείμενο της Έκθεσης κλικ εδώ. Ο κ. Μόσιαλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη με θέμα σχετικό με την έκθεσή του ανέφερε ότι το ΕΣΥ έχει 20.000 γιατρούς και μάλιστα οι περισσότεροι είναι Διευθυντές! «Η πυραμίδα είναι ανάποδα στο ΕΣΥ» είπε με στόμφο. Δεν μας είπε όμως ποίος είναι υπεύθυνος μέχρι σήμερα για αυτή την κατάντια του ΕΣΥ. Δεν μας είπε ποιός φταίει για τους διορισμούς «επικουρικών» γιατρών σε κανονικές οργανικές θέσεις γιατρών στο ΕΣΥ, ποιός ήταν ο εφευρέτης του θεσμού του «επικουρικού γιατρού» , ποιος φταίει γιατί ακόμα και σήμερα δεν έχουν ξανακριθεί οι πρώτοι Διευθυντές του ΕΣΥ από την έναρξή του τον Νοέμβριο του 1985, και τέλος γιατί απέκρυψε εντέχνως ότι από τον συνολικό αριθμό των 20.000 γιατρών οι 10.000 περίπου είναι ειδικευόμενοι, και ποιός φταίει γιατί η «πυραμίδα» είναι ανάποδη; Ωραίες διαπιστώσεις μόνο που «εμείς» τις έχουμε κάνει εδώ και χρόνια δουλεύοντας και προβλέποντας ότι το μέλλον του ΕΣΥ θα ήταν ζοφερό. Όποιος έχει δουλέψει στο ΕΣΥ τα έβλεπε αυτά τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσει 20 χρόνια στην Αγγλία για να είναι σήμερα αργόσχολος και να λέει παπαριές για να δικαιολογήσει τον μισθό του! Μη ανησυχεί όμως ο κ. Μόσιαλος γιατί σε λίγο η πυραμίδα θα ισοπεδωθεί τελείως. Θα κατεδαφιστεί! Ξέρει ό κ. Μόσιαλος ότι πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι; Ξέρει ο κ. Μόσιαλος ότι μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια θα αποχωρήσουν λόγω συνταξιοδότησης 5 – 6.000 γιατροί και το σύστημα θα παραμείνει με επικουρικούς και ειδικευόμενους γιατρούς; ( Εκτός και αν προτείνει στο υπουργείο να μη διορίζει πια κανένα γιατρό, ούτε καν ειδικευόμενους ). Το ΕΣΥ με κάτι τέτοιους «προφήτες» σίγουρα θα καταρρεύσει! Υ.Γ. Αυτοί είναι οι Διευθυντές που εννοεί ο κ. Μόσιαλος; http://www.ygeianet.gr/box/cal/22156.pdf 2η Είδηση: 18/04/2011 Αποκαλυπτικότατος ο κ. Λοβέρδος κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Γουμένισσας http://www.ygeianet.gr/keimeno.php?id=22276 Κατά τη συνάντηση του Υπουργού Υγείας με τα στελέχη του ΓΝ Γουμένισσας στις 16-4-11, εκμυστηρεύτηκε ότι του ζητήθηκε (προφανώς από την τρόϊκα), η κατάργηση 10 000 κλινών (!) (περίπου το 40% του συνόλου), αλλά αυτός κατάφερε να περιορίσει τις απώλειες στις 1400 κλίνες πανελλαδικά (!). KOLOPAIDO: Οι άνθρωποι εκτός από ανίκανοι είναι και επικίνδυνοι!

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ



16/04/2011 Καταρρέει το νοσοκομείο του Κιλκίς (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)



Οι ελλείψεις σε προσωπικό, φάρμακα, μηχανήματα και ιατρικό υλικό είναι τραγικές, υπάρχουν μονάδες που υπολειτουργούν ή δεν λειτούργησαν ποτέ, οι συνθήκες περίθαλψης των ασθενών θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα, ενώ υπάρχουν απλήρωτες εφημερίες. Οι καταγγελίες αφορούν το νοσοκομείο Κιλκίς και έγιναν χθες από γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομειακού ιδρύματος, αλλά και από φορείς της πόλης του Κιλκίς. Παράλληλα, ζήτησαν από τον υπουργό Υγείας να υποσχεθεί ότι δεν θα κλείσει, ούτε θα υποβαθμιστεί περισσότερο το νοσοκομείο και κάλεσαν τους πολίτες στη σημερινή πορεία διαμαρτυρίας, που θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα, από την πύλη του νοσοκομείου Κιλκίς και θα φτάσει στο κλειστό γυμναστήριο και το δημαρχείο.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:


17/04/2011 "Λάκισε" ο Λοβέρδος στο Κιλκίς υπό τον φόβο των διαδηλωτών(i-News) .


Η θερμή υποδοχή που είχαν ετοιμάσει γιατροί του νοσοκομείου Κιλκίς και εργαζόμενοι του νομού ανάγκασαν τον υπουργό Υγείας να αναβάλει την παρουσία του σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ Ο Α.Λοβέρδος επρόκειτο μάλιστα να διαιτητεύσει τον αγώνα μεταξύ γυναικών παλαιμάχων καλαθοσφαιριστριών αλλά τελικά οι διαδηλωτές και με νωπές ακόμη τις μνήμες από την.... επίθεση εναντίον του στους Αγίους Αναργύρους τον ανάγκασαν να αλλάξει τα σχέδιά του και να αναβάλει την παρουσία του.


Υ.Γ . KOLOPAIDO

Μια πιο ακραία περιγραφή εδώ:

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΑΣΟΥΛΗ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ … ΠΕΠΟΝΙ

Οι δίκες των δικαστών...

Κλιμακώνεται η δυσφορία και οι αντιδράσεις των δικαστών κατά της κυβέρνησης ...Οι δικαστές δείχνουν με το τρόπο που αυτοί διαθέτουν (τις δικαστικές αποφάσεις) τη δυσφορία τους κατά της κυβέρνησης.Τελευταία, όπου το Ελληνικό Δημόσιο έχει δίκες με... ιδιώτες τις χάνει σωρηδόν.Τυχαίο?...

Υ.Γ. kolopaido.

Μη τολμήσει η κυβέρνηση να βάλει τους δικαστικούς στο ΙΚΑ ή να πειράξει τις αποδοχές τους και τα αφορολόγητά τους γιατί … έρχονται και άλλες δικαστικές αποφάσεις!


ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Α. Κακλαμάνης σε Γ. Παπανδρέου: "Διώξε Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση" Aπό το "Γρέκι" ΑΠΟ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Φωτιές ανάβει στο ΠΑΣΟΚ με τις χθεσινές δηλώσεις του ο Απόστολος Κακλαμάνης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Τι είπε ο πρώην πρόεδρος; Να διώξει ο Παπανδρέου τους Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση! Παρότι αναγνώρισε ότι συνέβαλαν σε σημαντικό βαθμό στην εκλογική επιτυχία του ΠΑΣΟΚ είπε «ουδείς αναντικατάστατος» και πως στο κράτος και στην οικονομία έχουν παρουσιαστεί τα μεγαλύτερα προβλήματα. Είπε μάλιστα και το ακόμη πιο «βαρύ»: Ότι το κράτος είναι χειρότερο απ' ότι επί Νέας Δημοκρατίας. «Δηλαδή τι... Διαβάστε περισσότερα »

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ


ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ

ΑΠΟ: http://nonews-news.blogspot.com/
... λες και βρισκόταν στο γραφείο του, στον Ελεύθερο Τύπο... Αίσχος για τη Νέα Δημοκρατία και ντροπή για το Σαμαρά, που έχει δίπλα του για εκπρόσωπο Τύπου έναν τραμπούκο, σαν το Μιχελάκη. Έναν άνθρωπο, που δεν έχει καμία σχέση με το ύφος και το ήθος που ο ίδιος ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας διαθέτει.Με ιταμό ύφος, τρόπους καφενείου και μεγαλοστομίες ( "κάνετε μαύρη προπαγάνδα" , "απόψε διαπράξατε έγκλημα επικοινωνίας" ) δεν...άφηνε τη Στάη να αρθρώσει λέξη."Εγώ, θα ολοκληρώσω. Όχι, δε θα σας αφήσω. Θα ολοκληρώσω αυτό που έχω να πω και μετά να πείτε ό,τι θέλετε" , ούρλιαζε, εκτός εαυτού ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. ."Μην είστε εκνευρισμένος, μη φωνάζετε" , έλεγε, αμυνόμενη η Στάη.Κι όταν ολοκλήρωσε αυτό που ήθελε να πει (ότι έπαιξαν 20 λεπτά στην κυβέρνηση και 3 λεπτά και 50 δεύτερα το Σαμαρά) , η Στάη, που στο μεταξύ είχε οργανώσει την επίθεσή της, του είπε κάτι και τον σκότωσε:Σας είχα 7 χρόνια στο κοντρόλ, να μου μιλάτε από τα ακουστικά και να σας θυμίσω πως όταν αντιμετωπίζατε τέτοια περίπτωση-σαν τη δική σας απόψε-μου λέγατε "αγνοήστε τον" !Αλήθεια, ο κ. Σαμαράς έμεινε απόψε ικανοποιημένος από τη στάση του Μιχελάκη; Αυτή την αντιπολίτευση θέλει να κάνει η Ν.Δ. ; Και μ' αυτόν τον εκπρόσωπο Τύπου; ... Περισσότερα...

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ;


Ότι και να γίνει πρέπει να εκτελούμε τις αποφάσεις της « ανεξάρτητης Ελληνικής δικαιοσύνης». Είτε μας βολεύουν είτε όχι. Είτε «βολεύουν» συμβασιούχους ( που το κάνει ή δικαιοσύνη για να προειδοποιήσει την κυβέρνηση για να μη μειώσει τους μισθούς των δικαστικών ) , είτε η δικαιοσύνη αποφαίνεται ότι το οικογενειακό επίδομα το δικαιούνται και οι δύο σύζυγοι, είτε ότι στην Κερατέα πρέπει να γίνει ΧΥΤΑ, είτε πρέπει να προσαρμοσθούμε σε αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, είτε μας αρέσει είτε όχι. Για την Συλλογική σύμβαση των γιατρών του ΕΣΥ θα μιλήσει κανείς;

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΕΙΝΩΝ

Με λουκέτο απειλείται το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου... ΑΠΟ: http://nonews-news.blogspot.com/ Ορατός είναι ο κίνδυνος διακοπής λειτουργίας Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου, καθώς, πλέον αδυνατεί να καταβάλει τις αποδοχές των εργαζομένων και να εξοφλήσει υποχρεώσεις του προς τους προμηθευτές. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει απλήρωτο το προσωπικό τον Απρίλιο και οι ασθενείς χωρίς φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τη νοσηλεία τους.Τα τελευταία χρόνια οι επιχορηγήσεις προς το Νοσοκομείο, για τη... μισθοδοσία του προσωπικού, δεν ξεπέρασαν το 55 % και αυτό με καθυστέρηση μεγαλύτερη των 6 μηνών, την ώρα που σε άλλα νοσοκομεία, οι επιχορηγήσεις δίνονταν κανονικά. Επιπλέον, είναι το μοναδικό Δημόσιο Νοσοκομείο της χώρας, που μέχρι σήμερα, από την αρχή του χρόνου, δεν έλαβε καμία χρηματοδότηση από το ποσό των τριών χρηματοδοτήσεων, ύψους 1.074.852.837 ευρώ, που δόθηκαν σε όλα τα υπόλοιπα νοσοκομεία.«Από την 1 Ιανουαρίου του 2011 δεν έχει πιστωθεί ούτε ευρώ στο νοσοκομείο» είπε το μέλος του σωματείου εργαζομένων Παναγιώτης Τουχτσίδης, σημειώνοντας ότι «το Μάρτιο οριακά καλύφθηκε η μισθοδοσία του προσωπικού». Όπως υπογράμμισε το νοσοκομείο στηρίζεται στα έσοδα από τα εξωτερικά ιατρεία, τα τακτικά και απογευματινά ραντεβού και από τα νοσήλεια των ασφαλιστικών ταμείων. «Αν κάτι από όλα αυτά πάψει να υπάρχει ή καθυστερήσει, θα υπάρχει σοβαρό θέμα με τη μισθοδοσία μας» τόνισε ο κ. Τουχτσίδης.Για το θέμα κατέθεσε επερώτηση στους υπουργούς Οικονομικών και Υγείας η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης Εύα Καϊλή. Ερωτώνται συγκεκριμένα, αν θα καταβληθεί το σύνολο της ετήσιας επιχορήγησης, που αφορά τη δαπάνη μισθοδοσίας προσωπικού, καθώς και τις καθυστερούμενες πληρωμές προηγουμένων ετών. Ρωτά επίσης αν θα χρηματοδοτηθεί το Νοσοκομείο για την εξόφληση των προμηθευτών των προηγουμένων ετών, καθώς και του πρώτου τριμήνου έτους 2011, που υπολογίζεται στο ποσό των 69.000.000 ευρώ.Πάντως οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου δεν προσανατολίζονται αυτή την περίοδο σε κινητοποιήσεις, αλλά θα προσπαθήσουν να πιέσουν μέσω των φορέων της πόλης, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα.Περισσότερα...
Αναστολή λειτουργίας Αιγινήτειου και Αρεταίειου... ΑΠΟ: http://press-gr.blogspot.com/2011/04/blog-post_8174.html Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »

ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ


Ερώτηση του Μίμη Ανδρουλάκη:



ΕΡΩΤΗΣΗ


Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη: κ. Χρήστο Παπουτσή Θέμα: Ασφαλής ζώνη προστασίας γύρω από την πλατεία Ομόνοιας και ιδιαίτερα το Γ.Ν.Α. “Πολυκλινική”




Υ.Γ.

Μα είναι ερώτηση αυτή ρε Μίμη προς τον υπουργό Προστασίας Του Πολίτη; Προς τον Υπουργό Υγείας θα έπρεπε να την κάνεις, για να σου απαντήσει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί μετά τον Ιούλιο η «Πολυκλινική» θα κλείσει όπως προβλέπεται από τον «Χάρτη Υγείας» άρα δεν θα υπάρχει και θέμα ασφάλειας!

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ



Στο παλιό Αεροδρόμιο του

«Ελληνικού»,

το Δυτικό, στήθηκε το μουσείο της πολιτικής Αεροπορίας. Βασικός πρωταγωνιστής η πάλαι ποτέ κραταιά Ολυμπιακή Αεροπορία.

Καλορίζικο!

Δεν αλλάζουμε και βουλιάζουμε...

ΑΠΟ: http://press-gr.blogspot.com/
Aπό την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ


Εδώ και πολλούς μήνες προειδοποιήσαμε για το αδιέξοδο στο οποίο μας οδηγεί η ασκούμενη οικονομική πολιτική. Επισημάναμε επανειλημμένα τις αρνητικές προοπτικές για το μέλλον της χώρας, που διαμορφώνουν οι επιλογές του οικονομικού επιτελείου.Η ελληνική οικονομία συνεχίζει να κινείται ανεξέλεγκτα στο ρυθμό της παρατεταμένης μνημονιακής ασφυξίας και η κυβέρνηση συζητά με τους κερδοσκόπους και τοκογλύφους της για την εξεύρεση λύσης των προβλημάτων της δηλαδή τι ανταλλάγματα-φιλέτα έχουμε να προσφέρουμε μήπως και καθησυχάσουμε την λαιμαργία τους. Η κυβέρνηση και το οικονομικό της ιερατείο των διακόνων, συνεπικουρούμενη από τα περισσότερα ΜΜΕ, τρομοκρατούν και εκφοβίζουν τον ελληνικό λαό για ακόμα περισσότερα μέτρα με... createSummaryAndThumb("summary-6670864265537078752"); Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »

ΚΑΝΑΛ ΑΡΧΕΣ!

Βάλαν τον Σόμπολο να κάνει απεργία τη κατάλληλη στίγμη...
ΑΠΟ: http://nonews-news.blogspot.com/
Την ημέρα που μπαίναν σε επιτήρηση Πήγασος και ΔΟΛ …


Θελαν να γλιτώσουν τον θόρυβο από το μεγάλο μπαμ αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Τα άλλοτε μεγαθήρια Πήγασος και ΔΟΛ κατάντησαν ΑΛΤΕΡ.Ο κύριος Μπόμπολας που... οικονομάει τόσα από την Αττική Οδό σταμάτησε να βάζει χρήματα στην εκδοτική του εταιρεία και εκβιάζει τους εργαζόμενους. Παρέα με τον Σταύρακα που έχει μεγάλο ταλέντο σε αυτό.Ο Σόμπολος, πρόεδρος των δημοσιογράφων και υπάλληλος του Μπόμπολα, σιγά μην πάει κόντρα στα σχέδια του αφεντικού του.Περισσότερα...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ

"Να που ειναι τα κλεμμένα. Στα καρτελ και στους φοροφυγάδες"... ΑΠΟ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Ανταρσία και από τον Απόστολο Κακλαμάνη
Νέο κρούσμα ανταρσίας είχαμε σήμερα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αυτή την φορά στη Βουλή. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης μιλώντας στην ολομέλεια όπου συζητείται το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης για τον ανταγωνισμό είπε απευθυνόμενος στον... Διαβάστε περισσότερα »

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ

Να μη ξεχνιόμαστε. Ο πρώτος νεκροθάφτης της Υγείας. Πριν από αυτόν ο Νικήτας Κακλαμάνης. Μετά από αυτόν; Μα η Μαριλίζα ( που έχει εξαφανισθεί ) και ο αυτοκράτωρ Ανδρέας Λοβέρδος.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ


Έρχεται Μεγάλη εβδομάδα για την τύχη των νοσοκομείων και της υγείας ειδικότερα. Συγχωνεύσεις νοσοκομείων, κλινικών, προσωπικού υγειονομικών μονάδων, μείωση μισθών με διάφορες δικαιολογίες. Καταπάτηση του εργατικού δικαίου, καταπάτηση του Συντάγματος, καταπάτηση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Τι διάλογο να κάνεις με ανθρώπους άσχετους και αργόσχολους που έχουν πάρει ήδη κάποιες αποφάσεις και τις αλλάζουν επί το χειρότερο ειδικά όταν τα «αφεντικά» τους δώσουν εντολές για νέες περικοπές. Οι «φωστήρες» της υγείας Λιαρόπουλος, Κυριόπουλος, Τούντας, Μανιαδάκης, Μόσιαλος έχουν ξεπεράσει και τον εαυτό τους σε αμοραλισμό σε σημείο που τους κατάλαβε και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Καψαμπέλης και όπου φύγει-φύγει από τον «διάλογο»! Τώρα με ποιους θα κάνει διάλογο ο Λοβέρδος; Μάλλον με τον Αναγνωστάκη, τον Χασαπόπουλο, τον Χατζηνικολάου, την Τρέμη, την Στάη, τον Στραβελάκη, και με την θύρα 13. Συμπέρασμα: Σε λίγο καιρό αλλοίμονο σε όποιον ανώνυμο αρρωστήσει.