Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΔΡΑΣΗ. ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.


Ο υπουργός δικαιοσύνης χαρακτήρισε την απόδραση του Παλαιοκώστα σαν πρωτοφανή.
Γιατί πρωτοφανής; Πρίν από δύο χρόνια δεν είχε ξαναγίνει; Μάλλον δευτεροφανής είναι. Και επί Ν.Δ. θα γίνει πολυφανής!

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ




Το καλοκαίρι του 2007 και ενώ όλη η Ελλάδα καιγόταν με θλιβερούς πρωταγωνιστές την Ηλεία, την Εύβοια, την Πάρνηθα και την Πεντέλη, η κυβέρνηση δια του Γεράσιμου Γιακουμάτου βρήκε την εύκολη λύση να ενοχοποιήσει το ΠΑΣΟΚ ( το πράσινο καίει πράσινο ), και τις ασύμμετρες απειλές.
Τώρα με την νέα εμφάνιση τρομοκρατικών ενεργειών θα βρει πάλι την λύση. Θα ενοχοποιήσει το ΠΑΣΟΚ και ξένους πράκτορες. Ήδη τα παπαγαλάκια έχουν πιάσει δουλειά.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ



ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ

Ο Άνθρωπος που εξαπάτησε τους νοσοκομειακούς γιατρούς.
Ο Άνθρωπος που δεν τίμησε την υπογραφή του.
Ο Υπουργός που άλλα συμφώνησε και υπέγραψε με τους γιατρούς, άλλα έφερε για ψήφιση στην βουλή και άλλα τελικά ψήφισε, και αυτό το λέει συλλογική σύμβαση εργασίας.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ


Ο Δ. Αβραμόπουλος πριν από 1 ½ μήνα έβαλε την υπογραφή του κάτω από ένα κείμενο με την ονομασία «εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας γιατρών ΕΣΥ», και σήμερα την φέρνει στην βουλή των Ελλήνων εντελώς παραποιημένη. Δεν τιμά την υπογραφή του και δεν σέβεται ένα ολόκληρο επιστημονικό κλάδο τον οποίο οδηγεί στον εξευτελισμό και τους Έλληνες ασθενείς σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες.
Μετά από αυτές τις δυσάρεστες εξελίξεις η ομοσπονδία νοσοκομειακών γιατρών ( ΟΕΝΓΕ ) προκήρυξε 48ώρη απεργία για τις 12 – 13 Φεβρουαρίου καθώς και αποχή από τις εφημερίες από την Τρίτη 10 – 2 – 09. Δηλαδή τα νοσοκομεία θα είναι χωρίς γιατρούς.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ


Γνώριζα ότι στην Ελλάδα είχαμε δωρεάν υγεία και πληρώνουμε τα πάντα στην ιδιωτική πρωτοβουλία, γνώριζα ότι είχαμε δωρεάν παιδεία και πληρώνουμε τα πάντα στην παραπαιδεία, γνώριζα ότι είχαμε στρατιωτική θητεία υποχρεωτική αλλά να την πληρώνουμε και από πάνω από την πρώτη μέρα της κατάταξης αυτό παραπάει. Ιδού και η διαφήμιση για την κάλυψη των πρώτων αναγκών του νεοσύλλεκτου και όχι από την μαμά πατρίδα αλλά από την τσέπη του

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ


Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΓΚΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ




Επί τέλους τα «όργανα της τάξης» και μεσήλικες «κουκουλοφόροι» συμφιλιώθηκαν και χορεύουν ταγκό στο λιμάνι του Πειραιά.










Θα ήταν ωραίο αν ήταν αληθινό. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Ξύλο, χημικά αέρια και αίμα. Παντέρμη Κρήτη.